Andreea Antonescu sare la gâtul lui George Burcea, colegul ei de la ‘Ferma’: ‘Este doar fostul soţ al Andreei Bălan’

14.10.2020, 11:31
Andreea Antonescu sare la gâtul lui George Burcea, colegul ei de la 'Ferma': 'Este doar fostul soţ al Andreei Bălan'
Andreea Antonescu sare la gâtul lui George Burcea, colegul ei de la 'Ferma': 'Este doar fostul soţ al Andreei Bălan'

Andreea Antonescu continuă să îl atace pe George Burcea, după ce actorul a jignit-o chiar la sosirea în competiția ‘Ferma. Orășeni vs Săteni’.

Fostul soț al Andreei Bălan a avut replici acide la adresa Andreei Antonescu, afirmând despre ea că este femeia sfântă şi exemplul perfect de «om cinstit». În prezent, cei doi sunt colegi la show-ul ‘Ferma’, care s-a filmat în pădurea de la Cocani, la 20 de km de București.

Andreea Antonescu, replici dure la adresa lui George Burcea

La intrarea în ‘Fermă’, Andreea Antonescu a dat nas în nas cu George Burcea, fostul soț al celei mai bune prietene. Într-un interviu pentru Click!, Andreea Antonescu a vorbit despre rivalul ei din competiţie, George Burcea. Solista a precizat că acesta este doar fostul soț al Andreei Bălan, iar când va ieși din concurs nu îl va cunoaște nimeni.

‘Nu mă aşteptăm să fie George acolo, nu m-a şocat absolut deloc chestia asta, pentru că la urma urmei ştiu ce este între mine şi Andreea Bălan, fosta lui soţie. Pe George, în prima fază, l-am tratat ca pe unul dintre colegii mei, până în momentul în care am considerat că trebuia să mă apăr pentru că nu aveam altă alternativă. Atât pe mine, cât şi familia mea. A văzut toată lumea, dar şi fanii emisiunii că a făcut nişte remarci tăioase. Eu sunt pe un principiu: nu contează ce spune, contează cine spune. El este doar fostul soţ al Andreei Bălan, să vedem cine va fi când iese din fermă’, a declarat Andreea Antonescu pentru Click! 

Are o relație bună cu fostul soț

Andreea Antonescu a vorbit și despre divorțul de tatăl fiicei sale, Traian Spak, stabilit în America. Artista a mărturisit că are o relație foarte bună cu fostul ei soț.

‘Cu Traian am vorbit înainte de a intra în Fermă. Suntem foarte buni prieteni. Bineînţeles că divorţăm, dar să treacă pandemia. Când, nu ştiu. Viaţa m-a învăţat să nu-mi mai fac planuri, pentru că ştii cum e, degeaba îmi fac eu planuri dacă viaţa e plină de surprize. Şi nu mă refer la un divorţ care nu va mai exista, mă refer la faptul că atunci când este să fie va fi’, a mai spus Andreea Antonescu.

citește și...