Andreea Antonescu i-a făcut cunoștință fiicei cu iubitul! Cum se înțeleg cei doi

06.11.2019, 12:51

Andreea Antonescu pare că a trecut peste divorţul dureros de bărbatul cu care are o minunăţie de fetiţă. Vedeta şi Stefan Manolache formează unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz şi chiar dacă sunt de puţin timp împreună relaţia lor este foarte avansată.

Andreea Antonescu şi Traian Spak nu au semnat încă actele de divorţ, însă acest lucru nu a împiedicat-o pe artistă să îşi refacă viaţa. Relaţia cu iubitul tinerel a făcut-o să zâmbească din nou şi mai mult decât atât şi fiica artistei se înţelege de minune cu noul partener al mamei sale.

“Doi copii nebuni sunt ei, şi lasă-mă să mă rezum la asta. Se întrec în prostii, se înţeleg foarte bune. Doi copiii nebuni, punct.  Le fac față cu greu. Uită-te la mine, le fac faţă. Nu are cum să mă depăşească o situaţie. Sienna e la Galaţi, abia aştept să ajung şi eu în câteva zile să facem nebuniile alea pe care le facem numai noi două, să ne punem nisip în cap, ne mai dăm în tbogane, noroc că nu e mamimasivă. În rest la şcoală, îşi trăieşte copilăria şi împarte viaşa îăntre şcoală şi joacă”, a declarat Andreea Antonescu, la Star Matinal.

Sienna are o legătură foarte bună în continuare cu tatăl său, iar de sărbători micuţa va fi alături de Traian.

“Da, va pleca în State alături de mama mea, şi alături de fratele meu. Ei vor petecerile acolo, eu voi rămâne în ţară, pt că am câteva concerte în noaptea de revelion”, a mai spus Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu, primele declarații despre iubitul mai tânăr cu 10 ani decât ea! Cum s-au cunoscut

Andreea Antonescu l-a cunoscut pe actualul ei partener la un eveniment monden. Ștefan i-a luat un interviu pentru Antena 1, ținând cont că este reporter special.

“Ne-am cunoscut acum două-trei săptămâni, la petrecerea revistei Elle. Eu eram împreună cu Andreea, el venise împreună cu un reporter de la Acces Direct să ne ia interviu. Și s-a nimerit că el să mă intervieveze pe mine. Atunci a fost prima oară când ne-am văzut, nu ne cunoșteam de dinainte, așa cum deja se speculează…

Apoi, el a făcut pași spre mine, am început să ieșim. Practic, ne-am văzut de câteva ori până acum, este o relație în stadiu incipient, nu am prea multe de zis momentan. Vom vedea ce se întâmplă în viitor.

Atunci când am fost fotografiați de paparazzi plecasem de la o filmare și el a venit să mă ia cu mașină lui, întrucât a mea avea ceva probleme. Pentru mine rămâne valabil ce am spus și până acum, fetiță mea și muzică îmi ocupă foarte mult timp, așadar vom vedea ce va fi pe plan sentimental”, a spus Andreea Antonescu pentru VIVA!

citește și...