Andreea Antonescu are din nou probleme cu autoritățile după ce a sunat la 112! Artista riscă dosar penal

23.02.2020, 15:53
Andreea Antonescu are din nou probleme cu autoritățile după ce a sunat la 112! Artista riscă dosar penal
Andreea Antonescu are din nou probleme cu autoritățile după ce a sunat la 112

Problemele nu se termină pentru Andreea Antonescu! În urmă cu câteva zile, artista a primit o amendă usturătoare după ce a apelat numărul unic de urgență 112.

Vedeta se afla cu iubitul ei, Ștefan Manolache, și a făcut o glumă spunând că a fost sechestrată într-un apartament din Iași. Oamenii legii au căutat-o timp de patru ore, iar când au ajuns la ea au constatat că Andreea Antonescu nu pățise nimic.

Andreea Antonescu are din nou probleme cu autoritățile după ce a sunat la 112

Acum, cântăreața a ajuns din nou în vizorul polițiștilor. Ea a fost prinsă, tot în seara respectivă, conducând mașina personală fără a avea asupra sa permisul de conducere.

‘Andreea a spus polițiștilor că a ajuns în noaptea aceea la Iași cu propria mașină. Apoi a revenit asupra declarației, atunci când a realizat că și-ar putea crea probleme imense, pentru că are permisul suspendat de la sfârșitul lunii ianuarie, pentru viteză excesivă. I-a sărit în apărare iubitul, care a declarat că el ar fi adus-o cu mașina. Se fac cercetări și există posibilitatea să se aleagă cu un dosar penal pentru conducere fără permis’, au declarat apropiații Andreei Antonescu pentru impact.ro.

În plus, solista a fost pusă la zid și de fostul ei soț, Traian Spak, care a avut o reacție șocantă la adresa ei.

‘Traian i-a reproșat că se poartă ca o puștoaică îndrăgostită, nu ca o femeie matură, ca o mama. I-a reproșat că nu este în regulă ca în cursul săptămânii, când fiica lor are școală, ea să plece în alte orașe după iubit. Ca dă dovadă de iresponsabilitate și că vine în țară să discute. Nu se dovedește că Andreea era beată aseară, Traian se gândește să ceară custodia fiicei lui’, au mai adăugat surse din preajma omului de afaceri.

citește și...