Andra Voloș sare la gâtul Ellei de la ‘Puterea dragostei’! Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu face acuzații grave

17.11.2020, 16:44
Andra Voloș sare la gâtul Ellei de la 'Puterea dragostei'! Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu face acuzații grave
Andra Voloș sare la gâtul Ellei de la 'Puterea dragostei'! Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu face acuzații grave

Andra Voloș, fosta iubită a lui Bogdan Mocanu, este în conflict cu Ella de la ‘Puterea dragostei’. 

Tot scandalul a izbucnit după ce Bianca Comănici, câștigătoarea primelor două sezoane ale emisiunii ‘Puterea dragostei’, a primit o provocare. Bruneta a sunat-o pe Ella și i-a spus că nu are nicio șansă să fie cu Livian.

‘Am sunat-o, a răspuns și i-am zis că nu o să aibă niciodată șanse la Livian, eu am continuat de la înțepătura cu Livian. Ea a zis ceva, Andra s-a enervat și a luat telefonul și a sunat-o’, a spus Bianca Comănici, la Wowbiz.

Andra Voloș a făcut-o praf pe Ella

Andra a dezvăluit recent că Ella a făcut conversația publică, lucru care a enervat-o teribil. În plus, Andra Voloș a spus că fosta iubită a lui Jador a jignit-o în repetate rânduri.

Când am sunat-o ea, ea a început direct, nici nu am vorbit. Ea nu a știut că e cu mine Bianca și când am văzut că o jignește și eram și pornită pe ea. Eu voiam să vin și în finală să vorbim față în față. Chiar abia aștept să ne întâlnim. Mi-a spus „tu, disperato, care sunt bărbații’ și efectiv mă ataca.

Da, am înjurat-o în ultimul hal pentru că și ea m-a atacat. Ea m-a înregistrat, ea vorbește cu o persoană de pe un site cu anunțuri online de mică publicitate, e prietena ei cea mai bună, cine se asemănă se adună. I-a dat conversațiile și de acolo a început totul’, a declarat fosta iubită a lui Bogdan Mocanu.

Ella, decisă să meargă la Poliție

Mai mult de atât, Ella ar fi spus despre Andra Voloș că este o amărâtă și că înainte de operațiile estetice arăta diferit.

De asemenea, Andra susține și că Ella i-a adresat cuvinte dure, spunând pe un live că fosta lui Mocanu este o amărâtă. Pe de altă parte, Ella a avertizat-o pe Andra că va merge la Poliție.

Dacă ea întreba de ce facem asta, noi îi spuneam că era o provocare. Și ea a înjurat și a spus că sunt cu Iancu, că eu sunt disperată, deși eu nu am mai vorbit cu Iancu. Ea când a dat înregistrarea nu a dat și ce a vorbit ea. Aseară iar a făcut un live cu prietena ei în care spunea că eu sunt o amărâtă, că eu stau pe banii Melissei, că ea mă îmbracă.

Eu am rămas șocată de ce poate să spună fată asta, cât este de frustrată și de ciudoasă. Trebuie să vorbim față în față, eu nu o să termin. Când vorbesc despre ea, eu mă enervez’, a mai adăugat fosta iubită a lui Mocanu.

citește și...