Andra Voloș s-a întors la ‘Puterea dragostei’? Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu și-a pus fanii pe gânduri

10.09.2020, 13:32
Andra Voloș s-a întors la 'Puterea dragostei'? Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu și-a pus fanii pe gânduri
Andra Voloș s-a întors la 'Puterea dragostei'? Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu și-a pus fanii pe gânduri

Surpriză mare pentru fanii emisiunii ‘Puterea dragostei’! Andra Voloș, fostă concurentă a show-ului, s-a întors în casa din Turcia, decisă cel mai probabil să își găsească jumătatea.

Focoasa șatenă a participat în sezonul 2 al emisiunii de la Kanal și a format un cuplu cu Bogdan Mocanu, primul câștigător al sezonului unu ‘Puterea dragostei‘. Deși toată lumea credea că Andra Voloș și Bogdan au reluat relația, iată că totul a fost doar un zvon.

Andra Voloș s-a întors la ‘Puterea dragostei’?

Pe pagina ei de Instagram, Andra Voloș a publicat mai multe imagini din casa ‘Puterea dragostei’, semn că s-ar fi reîntors în show. Aceasta s-a fotografiat în casa din Turcia, unde se filmează competiția matrimonială.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

?

O postare distribuită de Andra Volos (@andravolos) pe

Andra Voloș și Bogdan Mocanu au format unul dintre cele mai solide cupluri din casa ‘Puterea dragostei’. După ce au ales să părăsească emisiunea, relația lor a început să se deterioreze.

Relație cu năbădăi

De ce la ce pornit toată cearta dintre Andra Voloș și Bogdan Mocanu

În urmă cu cinci luni, Andra Voloș și-a deschis sufletul și a avut puterea să vorbească despre despărțirea de Bogdan Mocanu, și el fost concurent în emisiunea de la Kanal D. Șatena preciza că fostul ei partener și-a bătut joc de ea.

‘Simt nevoia să spun ce am pe suflet. Cred că trebuie să știți adevărul și să încercați să vă puneți în locul meu înainte să mă judecați. Lupul își schimbă blana și năravul ba. Sunt foarte dezamăgită de el, dezamăgită de sentimentele pe care le-am pus în această relație și sper ca el să fie bine și știu că după ce am încercat să ne împăcăm, am tot observat că prietenul lui îl filmează cum bea, își bătea joc.

Acum două zile m-am dus acasă la el. Am ajuns acolo, era distrus, cum eram și eu la rândul meu. Am vorbit și am încercat să găsim o cale. Tot timpul ăsta m-am gândit la el. Îl iubeam. Acum îi port pică și nu mai simt nimic în suflețelul meu’, a spus Andra Voloș, într-un vlog.

‘Băi, am vrut să mă omor, îmi treceau tot felul de gânduri prin cap pentru că era singura persoană pe care am iubit-o’, a mai adăugat ea.

citește și...