Andra: ”Știu să mă îmbrac astfel încât să ascund kilogramele”

09.03.2021, 12:30
Andra: ”Știu să mă îmbrac astfel încât să ascund kilogramele”
Andra: ”Știu să mă îmbrac astfel încât să ascund kilogramele”

Cântăreața Andra a dat un răspuns neașteptat în momentul în care a fost întrebată despre o nouă sarcină.

Andra și partenerul ei de viață, Cătălin Măruță, sunt căsătoriți de 12 ani. Cei doi au împreună doi copii, David și Eva. De curând, Andra a fost întrebată despre o eventuală nouă sarcină.

“Lasă să ne bucurăm de ei și dacă o fi să se întâmple… Mai bine să vorbim de cele care sunt cu adevărat însărcinate și nu despre alea care s-au îngrășat doar câteva kilograme, în izolare. Eu nu arăt că m-am îngrășat, pentru că știu să mă îmbrac astfel încât să ascund kilogramele”, a spus Andra pentru click.ro.


Andra, declarații despre cei doi copii ai ei

Andra a vorbit și despre cei doi copii, David și Eva, pe care îi are împreună cu Cătălin Măruță.

Vedeta este foarte mândră de cei doi moștenitori ai săi.

“Toată lumea e curioasă despre ea (n.r. Eva), dar aș vrea să-ți spun despre David. Pentru că mulți îmi spun că ea e senzațională, eu am să-ți spun că David e foarte tare. Eva e așa datorită lui, pentru că el e fratele mai mare și ea are un exemplu de urmat, extraordinar. Și poate că David, fiind din zodia Pești, e puțin mai sensibil și introvertit. Poate că nu arată, pentru că nu are curajul pe care îl are Eva că să arate cât de strălucit e. Amândoi sunt niște copii minunați, răbdători, inteligenți și sunt ai mei”, a mai declarat artista pentru sursa mai sus-menționată.

Ce au spus Andra și Cătălin Măruță despre relația lor

Andra și Cătălin Măruță au dat detalii despre relația lor în cadrul unui interviu pentru revista Viva, mărturisind că și în cuplul lor există tensiuni.

”Da. Și aș vrea să spun asta pentru că observ că unii idealizează relația noastră, poate creează frustrări să ai impresia că tu te cerți cu partenerul uneori, în timp ce alții sunt mereu fericiți. În realitate, în toate cuplurile, în toate familiile există tensiuni. Ar fi ciudat să nu fie așa! Fiecare vine cu personalitatea lui, cu un bagaj de amintiri, de emoții, se acumulează și oboseală, și altele. Important este doar să fii empatic cu partenerul tău, să nu arunci cu vorbe grele la supărare, să gestionezi cu tact fiecare moment tensionat. Nu pot să spun exact: „Uite, atunci ne-am certat! A zis asta și asta!”. Nu îmi amintesc, pentru că nu au fost niște tragedii, au fost discuții între noi care escaladau, dar de fiecare dată niciunul dintre noi nu a simțit că trebuie să pună paie pe foc”, a declarat Andra.

Cătălin Măruță a completat-o: ”Da, așa e, mereu am mers mai departe pentru că vrem ca noi să fim împreună, nu ne blocăm în certuri”.

citește și...