Andra s-a pus pe slăbit. Câte kilograme a dat jos până acum

04.02.2022, 14:20
Andra s-a pus pe slăbit. Câte kilograme a dat jos până acum
Andra s-a pus pe slăbit. Câte kilograme a dat jos până acum

Cântăreața Andra, în vârstă de 35 de ani, a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni de televiziune, că, pe durata pandemiei de coronavirus, a cam luat în greutate, motiv pentru care a decis să treacă la dietă. ”În consecință, am ars mai puține calorii și m-am îngrășat”, a spus ea. Artista a dezvăluit ș câte kilograme a dat jos din decembrie până în prezent.

Andra a fost invitată în platoul emisiunii la ”La Măruță”, de la postul de televiziune Pro TV.

Invitată să guste din câteva preparate, artista a avut grijă să guste foarte puțin.

Andra s-a pus pe slăbit. ”Am slăbit din decembrie până acum în jur de opt kilograme”

Cu această ocazie, Andra a mărturisit că a trecut la dietă și a explicat că, din luna decembrie a anului trecut și până acum, a dat jos opt kilograme.

“În pandemie, kilogramele s-au tot adunat pentru că, neavând concerte mișcarea mi-a lipsit. În consecință, am ars mai puține calorii și m-am îngrășat. Am slăbit din decembrie până acum în jur de opt kilograme și nu vreau să mă opresc aici”, a mărturisit Andra.

Andra e csătorită cu Cătălin Măruță și are doi copii

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai cunoscuți moderatori de televiziune de la noi. În ceea ce privește viața personală, acesta are o familie fericită alături de Andra. Andra și partenerul ei de viață, Cătălin Măruță, sunt căsătoriți de 13 ani. Cei doi au împreună doi copii, David și Eva. Într-un interviu pentru revista Viva, Andra a dat detalii din căsnicia sa cu Cătălin Măruță.

”Nu există relații perfecte, așa cum nu există oameni perfecți, iar că suntem împreună de 15 ani este rezultatul faptului că am reușit să ne înțelegem unul pe celălalt și să ne dorim să construim un viitor împreună. Cred că este greu, mai ales în ziua de azi, ca un cuplu să reziste. Pentru mine, căsnicia este un loc în care am construit, alături de Cătălin. Nu ne sufocăm unul pe altul, fiecare are un vis și o profesie care îi aduce satisfacții, avem vieți proprii și avem o viață împreună, iar asta face ca relația noastră să funcționeze foarte bine”, a mărturisit Andra.

citește și...