Andra, mărturisiri despre familie. “Emoţiile mă împietresc, nu îmi mai găsesc cuvintele”. Cum a reacționat Cătălin Măruță

23.02.2022, 14:04
Andra, mărturisiri despre familie. Emoţiile mă împietresc, nu îmi mai găsesc cuvintele. Cum a reacționat Cătălin Măruță
Andra, dezvăluiri din mariajul cu Cătălin Măruță. ”Eu nu mai sunt Andra de acum 14 ani, nici el nu mai este Cătălin din 2008”

Andra a vorbit recent despre viață de familie. Vedeta spune că se simte împlinită, iar momentele petrecute cu familia sunt cele mai importante. “Sunt momente în care emoţiile mă împietresc, nu îmi mai găsesc cuvintele, pot doar să îmi şterg lacrimile”, a mărturisit artista. 

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai sudate cupluri de vedete de la noi. Sunt căsătoriți de 13 ani, însă  au rămas la fel de îndrăgostiți că la început.

Ultima declarație a Andrei despre familie a emoționat-o și a mărturisit că, de fiecare dată când se gândește la amintirile cu cei dragi, emoțiile sunt la cote maxime și izbucnește în plâns. Una dintre cele mai emoționante amintiri ale artistei este cea legată de nașterea copiilor.

“Sunt momente în care emoţiile mă împietresc, nu îmi mai găsesc cuvintele”

“Sunt momente în care emoţiile mă împietresc, nu îmi mai găsesc cuvintele, pot doar să îmi şterg lacrimile. Îmi vin în minte mai multe astfel de momente, majoritatea legate de copiii mei: când am aflat că sunt însărcinată cu fiecare dintre ei sau când i-am ţinut prima dată în braţe pe David şi pe Eva”, a spus Andra, pentru OK! Magazine.

Cătălin Măruță a publicat un videoclip pe InstaStory pentru a o susține pe soția sa, iar în momentul în care a citit titlul din revista în care Andra a dat interviu, a reacționat în stilul caracteristic.

Reacția lui Măruță

“Ce scrie aici? “Sunt momente în care nu îmi găsesc cuvintele”? Mă mir, nu ţi s-a întâmplat niciodată când vine vorba de mine”, a spus Cătălin Măruţă, în glumă, pufăind chiar puţin, pentru efect.

Umorul celor doi este binecunscut pe TikTok, unde cei doi postează videoclipuri amuzante. Într-un videoclip postat de Andra pe rețelele de socializare, aceasta îi cere soțului ei să renunțe la trening, atunci când stă acasă.

Cătălin Măruță i-a atras atenția Andrei

La rândul său, prezentatorul TV i-a spus Andrei să renunțe la trening și la alte haine lejere, chiar dacă stă în casă: “Hai măi iubire, pandemie, pandemie, dar numai în trening, numai în hainele astea de casă?”, i-a spus Măruță Andrei.

Artista a postat imediat un clip într-o ținută office, în timp ce dădea cu aspiratorul: “Așa e bine?”, l-a întrebat cântăreața pe soțul ei, într-un mod sarcastic.

 

 

citește și...