Andra, dezvăluiri din mariajul cu Cătălin Măruță. ”Eu nu mai sunt Andra de acum 14 ani, nici el nu mai este Cătălin din 2008”

21.02.2022, 11:48
Andra, dezvăluiri din mariajul cu Cătălin Măruță. ”Eu nu mai sunt Andra de acum 14 ani, nici el nu mai este Cătălin din 2008”
Andra, dezvăluiri din mariajul cu Cătălin Măruță. ”Eu nu mai sunt Andra de acum 14 ani, nici el nu mai este Cătălin din 2008”

Cântăreața Andra, în vârstă de 35 de ani, a făcut dezvăluiri din căsnicia ei cu prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, în vârstă de 44 de ani. Cei doi, care au împreună doi copiu, sunt căsătoriți din anul 2008. ”Eu nu mai sunt Andra de acum 14 ani, nici el nu mai este Cătălin din 2008”, a declarat Andra.

Andra și partenerul ei de viață, Cătălin Măruță, sunt căsătoriți de peste 13 ani. Cei doi au împreună doi copii, David și Eva. Cântăreața și prezentatorul de televiziune formează unul dintre cele mai unite cupluri dn showbiz-ul românesc. Andra a vorbit despre relația cu soțul său într-un interviu pentru okmagazine.ro.

”În 2022 vom aniversa 14 ani de la căsătorie şi 16 ani de când formăm un cuplu. Aş zice că fiecare an e diferit într-o relaţie, nu încerc să menţin sentimentul de „proaspăt îndrăgostiţi”, ci cred că ne reîndrăgostim unul de celălalt constant, pe măsură ce ne schimbăm şi observăm şi la celălalt o evoluţie. Eu nu mai sunt Andra de acum 14 ani, nici el nu mai este Cătălin din 2008, dar în fiecare zi ne-am spune iarăşi „Da” la starea civilă”, a declarat artista.

Andra, dezvăluiri din mariajul cu Cătălin Măruță. ”Suntem amândoi responsabili şi nu suntem cheltuitori”

Andra a explicat și ce i se pare de neiertat într-o relație de cuplu: ”O relaţie între doi oameni care se potrivesc nu este un efort continuu, multe lucruri vin de la sine, dar sunt situaţii când trebuie să fii conştient că celălalt are nevoie de tine. Este important să fii atent la toate gesturile pe care celălalt le face pentru tine şi să le apreciezi, fie că e un compliment, un mic-dejun pregătit cu dorinţa de a te răsfăţa sau faptul că ţine copiii ocupaţi ca să te poţi odihni o jumătate de oră în plus. De neiertat mi se pare chiar asta: să treacă neobservate toate modurile prin care îţi arăţi afecţiunea şi grija”.

Întrebată despre cine are grijă de bugetul familiei dintre ea și soțul său, Andra a răspuns: ”Când este vorba de bugetul familiei, suntem amândoi responsabili şi nu suntem cheltuitori. Avem fiecare slăbiciunile noastre, dar nu facem excese. Ne încadrăm fără să ne chinuim în bugetul pe care ni-l propunem: ca orice familie, cheltuim pe utilităţi şi mâncare, dar în rest nu suntem excentrici. Iar ceea ce ţine de ţinutele de scenă sau pentru filmări este o altă discuţie, nu ţine de cheltuielile de familie, ci deja de management artistic”.

 

citește și...