Andra, un nou mesaj pentru români în plină pandemie de coronavirus: ‘Vă rog din suflet, fiți responsabili’

22.03.2020, 13:43
Andra, un nou mesaj pentru români în plină pandemie de coronavirus: 'Vă rog din suflet, fiți responsabili'
Andra, un nou mesaj pentru români în plină pandemie de coronavirus: 'Vă rog din suflet, fiți responsabili'

În România, pandemia de coronavirus a creat panică printre oameni. Cei mai mulți au luat cu asalt magazinele de teamă că vor rămâne fără alimente. Vedetele de la noi au făcut un apel, pe rețelele de socializare, în care îi îndeamnă pe români să încerce să prevină infectarea cu COVID-19.

Andra, un nou mesaj pentru români în plină pandemie de coronavirus: ‘Vă rog din suflet, fiți responsabili’

Andra, una dintre cele mai îndrăgite artiste, a scris un mesaj de atenționare pentru toți cei care o urmăresc pe Instagram.

‘Vă rog din suflet, fiți responsabili. Ține-ți legătura cu cei dragi prin telefon și prin Internet, nu ieșiți din case. E singurul mod de a ne proteja, de a încetini răspândirea virusului. Spălați-vă pe mâini foarte bine, dezinfectați suprafețele pe care le atingeți des. Este important să nu ne expunem inutil, să nu aglomerăm spitalele în această perioadă de criză. Aveți grijă de voi!’, a fost mesajul postat de Andra pe contul său de socializare.

În România, la data de 22 martie, erau confirmate 433 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. Dintre cele confirmate pozitiv, 64 au fost declarate vindecate și externate.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Dragii mei, încerc să îmi alung gândurile pesimiste, oricât ar fi de îngrijorător ce se întâmplă. Fac eforturi să mă gândesc mai mult la oamenii minunați care își oferă timpul sau donează produse sau bani, dar și la companiile care și-au dat seama câtă nevoie are comunitatea de implicarea lor. Fiecare gest contează! De exemplu, Crucea Roșie distribuie în toată țara produse de igienă și dezinfectant, donate de Domestos. Mii de produse ajung la persoane care au cu adevărat nevoie de ele, care nu și-ar fi permis așa ceva sau nu pot ieși din case. Eu susțin campania “Domestos susține igiena în școli” și mă bucur că acum, când școlile sunt închise și nici pe șantiere nu se mai poate lucra, totuși se fac eforturi ca mai mulți oameni să aibă acces la produse de igienă esențiale în această perioadă. Vă rog din suflet, fiți responsabili. Ține-ți legătura cu cei dragi prin telefon și prin Internet, nu ieșiți din case. E singurul mod de a ne proteja, de a încetini răspândirea virusului. Spălați-vă pe mâini foarte bine, dezinfectați suprafețele pe care le atingeți des. Este important să nu ne expunem inutil, să nu aglomerăm spitalele în această perioadă de criză. Aveți grijă de voi! #impreunainsiguranta #domestos #stamacasa #criza #informarecorecta #solidaritate #implicare #crucearosie

O postare distribuită de Andra (@andra) pe

citește și...