Andra își aniversează ziua de naștere. Ce declarație de dragoste i-a făcut Cătălin Măruță

23.08.2021, 12:19
Andra își aniversează ziua de naștere. Ce declarație de dragoste i-a făcut Cătălin Măruță

Îndrăgita cântăreață Andra își aniversează ziua de naștere. Artista împlinește 35 de ani. Cu această ocazie, partenerul ei de viață, perezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, i-a făcut o frumoasă declarație de dragoste în mediul online. Andra și-a aniversat ziua de naștere alături de familia sa în Italia, la Roma.

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai cunoscuți moderatori de televiziune de la noi. În ceea ce privește viața personală, acesta are o familie fericită alături de Andra. Andra și partenerul ei de viață, Cătălin Măruță, sunt căsătoriți de 13 ani. Cei doi au împreună doi copii, David și Eva.

Luni, 23 august 2021, Andra își aniversează ziua de naștere. Cântăreața împlinește 35 de ani. și a fost sărbătorită de soț și de cei doi copii ai lor în vacanță în Italia, la Roma.

Andra își aniversează ziua de naștere. ”Nu am cuvinte să spun ce simt pentru ea”

Cătălin Măruță a transmis un mesaj superb de ziua de naștere a soției sale: Sărbătoresc în fiecare zi faptul că am cunoscut-o, dar azi cu atât mai mult! E ziua ei și nu am cuvinte să spun ce simt pentru ea. La mulți ani, iubita mea! ❤️.

Andra a scris și ea un mesaj în mediul online cu ocazia aniversării sale: ”De ziua mea, v-aș face eu un cadou vouă. V-aș dărui cât mai multe clipe fericite, pentru că timpul e cea mai prețioasă resursă a noastră. Astazi este o zi specială pentru mine și cu ocazia asta vă fac o surpriză: un nou videoclip și o piesă care îmi bucură sufletul. ❤️ #timpul #newvideo”.

Andra, detalii din mariajul cu Cătălin Măruță

Andra a explicat, într-un interviu, care este secretul relației sale cu Cătălin Măruță. ”Niciunul dintre noi nu este posesiv sau gelos peste măsură. Suntem siguri pe noi, acesta cred că este motivul. Simțim că este o alegere să fim unul cu celălalt, nu trebuie să ne „păzim” partenerul, să fim vigilenți și să nu îl lăsăm să se îndepărteze de noi. Suntem în primul rând buni prieteni, suntem confidenți, ne facem să râdem, ne cerem sfatul în multe privințe”, a spus artista.

Întrebată ce au descoperit ea și soțul său în relația lor odată cu trecerea timpului, cântăreața a afirmat: ”Că am ales înțelept să fim împreună, că avem aceleași valori”.

citește și...