Andra, în vizorul Oanei Zăvoranu. ”Cel mai mare defect: Măruță”

10.11.2020, 08:54
Andra, în vizorul Oanei Zăvoranu. ”Cel mai mare defect: Măruță”
Andra, în vizorul Oanei Zăvoranu. ”Cel mai mare defect: Măruță”

Oana Zăvoranu și-a spus părerea despre binecunoscuta cântăreață Andra. Vedeta a spus clar ce crede despre artistă.

Oana Zăvoranu a fost întrebată de internauți ce părere are despre Andra, una dintre cele mai îndrăgite și mai apreciate vedete de pe scena artistică din țara noastră.

”Neinteresantă ca personaj monden, voce bună, melodii mediocre în proporție mare, dar un artist serios și muncitor, de bun simț. Cel mai mare defect: Măruță”, le-a răspuns Oana Zăvoranu celor care o urmăresc în mediul online. Andra și partenerul ei de viață, prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, sunt nașii de cununie ai lui Pepe, primul soț al Oanei Zăvoranu, și al Ralucăi Pastramă.

Andra, 12 ani de căsnicie cu Măruță și doi copii

În luna august, cântăreața Andra și partenerul ei de viață, Cătălin Măruță, au aniversat 12 ani de căsătorie. Cei doi au împreună doi copii, David și Eva. Andra și Cătălin Măruță au vorbit despre cei doi copii ai lor într-un interviu pe care l-au acordat de curând pentru revista Viva.

”Răsfățul suprem pentru amândoi la vârsta asta este timpul petrecut în fața ecranelor, dar și dulciurile. Pe amândouă le primesc cu porția, chiar dacă insistă că vor mai mult și mai mult”, a mărturisit Andra pentru sursa citată.

Întrebat de care dintre părinți sunt mai atașați David și Eva,  prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță a explicat: ”Amândoi sunt foarte atașați de noi, cred că au perioade în care parcă se aliază mai mult cu unul dintre noi. Totuși, deși se topește în brațele mele – numai tații pot înțelege cum e relația tată-fiică –, Eva e mai degrabă fata mamei. David este la vârsta la care poate face cu mine multe lucruri și cred că îi face mai multă plăcere să fim noi doi, ca băieții”.

citește și...