Andra, fără pic de machiaj. ”Nu te feri să te arăți exact așa cum ești”

14.07.2020, 12:33
Andra, fără pic de machiaj. ”Nu te feri să te arăți exact așa cum ești”
Andra, fără pic de machiaj. ”Nu te feri să te arăți exact așa cum ești”

Andra s-a afișat fără strop de machiaj în fața fanilor săi de pe rețelele de socializare. Reacțiile admiratorilor au fost care mai de care mai frumoase.

Andra este una dintre vedetele din showbiz-ul autohton care nu se ferește să apară în fața fanilor săi nemachiată. Vedeta a postat, pe contul ei socializare, mai multe fotografii în care apare nefardată și cu părul ciufulit.


”Nu te feri să te arăți exact așa cum ești! Numai așa poți câștiga cu adevărat o inimă! ♥️”, a scris cântăreața în mediul online.

Fanii artistei au fost mai mult decât încântați să o vadă așa.

”Ești o minune. Fără machiaj se vede perfect asemănarea lui David cu tine. Pentru că Eva este Măruță în miniatură”, ”Adevărata frumusețe este naturalețea”, ”Toate suntem frumoase așa cum suntem”, ”Ești foarte diferită față de cum te știm de obicei, dar ceea ce nu poți truca niciodată este sufletul, iar al tău este unul minunat”,

”O femeie când se afișează nemachiată are încredere în ea și în calitățile ei”, ”În sfârșit, o vedetă fără retușuri”, ”Cred că ești singura femeie din România care dai dovadă de simplitate și naturalețe”, ”Ești superbă! Nemachiată arăți mult mai bine”, au complimentat-o prietenii virtuali pe Andra.

Face sport, dar îi e greu să țină dietă

Andra a început să facă sport cu regularitate, iar Cătălin Măruță i-a lăudat eforturile în direct la TV. Mândră de consecvența de care dă dovadă, Andra a povestit că îi este extrem de greu să urmeze o dietă, mai ales că partenerul ei de viață ei nu o ajută foarte mult în acest sens.

”Nu fac sport în fiecare zi, ci de trei ori pe săptămână, deocamdată. Dar sunt mândră de mine că am început. Am zis să profit de aceastăț perioadă, n-am avut niciodată atâta liber, și am zis să fac sport și tot ce nu am putut să fac atunci cân d nu eram liberă. Acum este momentul să mă ocup și de mine altfel.

E foarte greu să ții dietă și cineva de lângă tine, iubitul tău, să nu te ajute și să mănânce de toate. Și atuunci sigur și tu faci tot felul de greșeli în alimentație, pentu că iubitul își spune: ”Dar vino să stai cu mine la masă””, a spus Andra la TV.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai frumoase și mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună doi copii superbi, David și Eva.

citește și...