Andra: ”E foarte greu să ții dietă și iubitul tău să nu te ajute și să mănânce de toate”

09.07.2020, 12:21
Andra: ”E foarte greu să ții dietă și iubitul tău să nu te ajute și să mănânce de toate”
Andra: ”E foarte greu să ții dietă și iubitul tău să nu te ajute și să mănânce de toate”

Cântăreața Andra a fost invitată la emisiunea prezentată de sioțul ei la Pro TV, unde a explicat, printre altele, că s-a apucat de spot, pentru a fi într-o formă fizică cât mai bună.

Andra a început să facă sport cu regularitate, iar Cătălin Măruță i-a lăudat eforturile în direct la TV. Mândră de consecvența de care dă dovadă, Andra a povestit că îi este extrem de greu să urmeze o dietă, mai ales că partenerul ei de viață ei nu o ajută foarte mult în acest sens.

”Nu fac sport în fiecare zi, ci de trei ori pe săptămână, deocamdată. Dar sunt mândră de mine că am început. Am zis să profit de aceastăț perioadă, n-am avut niciodată atâta liber, și am zis să fac sport și tot ce nu am putut să fac atunci cân d nu eram liberă. Acum este momentul să mă ocup și de mine altfel.

E foarte greu să ții dietă și cineva de lângă tine, iubitul tău, să nu te ajute și să mănânce de toate. Și atuunci sigur și tu faci tot felul de greșeli în alimentație, pentu că iubitul își spune: ”Dar vino să stai cu mine la masă””, a spus Andra în cadrul emisiunii ”La Măruță”.


Andra a glumit cu soțul ei referitor la aparițiile în costum de baie.

”Am văzut că-ți place cu costum de baie. Trebuia să îmi spui. Dacă îți place, doar trebuie să îmi spui. Acum că fac sport, prin caă numai în costum de baie o să stau. Dacă îți place, spune-mi, că îmi fac colecție de costume de baie”, i-a spus artista soțului ei.

Cum trec peste conflictele dintre ei

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai frumoase și mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună doi copii superbi, David și Eva.

Deși se înțeleg foarte bine, ca în orice cuplu, și între cei doi mai au loc discuții. Însă reușesc să treacă foarte repede peste neînțelegerile dintre ei, după cum au mărturisit într-un  recent interviu.

”Suntem foarte comunicativi, din fericire. Nu ținem în noi supărarea, frustrarea. Orice am avea pe suflet, vorbim până rezolvăm. Ne ascultăm unul pe altul. Niciodată nu suntem certați cu adevărat, pentru că știm amândoi că ultimul lucru pe care ni l-am dori ar fi să ne rănim unul pe altul”, declara Andra.

La rândul lui, prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță afirma că partenera lui de viață este cea care lasă de la ea atunci când sunt discuții în cuplu.

”Eu aș vrea să adaug că Andra lasă mult de la ea, deși poate crede că eu nu observ asta. Eu sunt mai pătimaș, am momente în care exagerez, oboseala poate fi de vină, dar Andra nu pune niciodată paie pe foc, e foarte înțeleaptă. Mă lasă să mă calmez, nu îmi spune chiar atunci dacă simte că greșesc, ci puțin mai târziu când chiar ascult și înțeleg”, mărturisea Cătălin Măruță.

citește și...