Andra dă detalii din mariajul cu Cătălin Măruță. ”Ne-am dorit mult această familie și ne potrivim bine”

07.06.2022, 14:18
Andra dă detalii din mariajul cu Cătălin Măruță. ”Ne-am dorit mult această familie și ne potrivim bine”
Andra dă detalii din mariajul cu Cătălin Măruță. ”Ne-am dorit mult această familie și ne potrivim bine”

Cântăreața Andra, în vârstă de 35 de ani, a dat detalii din mariajul pe care îl are cu prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, în vârstă de 44 de ani. Cei doi formează o familie foarte frumoasă alături de cei doi copii ai lor David și Eva. ”Ne-am dorit mult această familie și ne potrivim bine”, a declarat Andra.

Andra și partenerul ei de viață, Cătălin Măruță, sunt căsătoriți de aproape 14 ani. Cei doi au împreună doi copii, David și Eva. Cântăreața și prezentatorul de televiziune formează unul dintre cele mai unite cupluri dn showbiz-ul românesc.

Artista a făcut declarații despre căsnicia sa cu Cătăliun Măruță pentru revista Viva.

Andra dă detalii din mariajul cu Cătălin Măruță. ”Nu știu ce momente au fost dificile pentru că, fiind cu Cătălin alături, orice provocare mi s-a părut ușor de depășit”

”Am avut mai mult momente frumoase decât dificile, din moment ce suntem astăzi aici, împreună, ținându-ne de mână, la 14 ani de la căsătorie și la 16 ani de când ne-am îndrăgostit unul de celălalt. Este important că ne declarăm dragostea des, mai important este să ne și arătăm sentimentele prin gesturi multe. Nu știu ce momente au fost dificile pentru că, fiind cu Cătălin alături, orice provocare mi s-a părut ușor de depășit. Și nu spun asta pentru că sună bine, chiar simt asta, că împreună trecem prin toate mai ușor, mai frumos”, a mărturisit Andra.

”Un mariaj atât de longeviv? Cred că merită acest cuvânt părinții mei sau socrii mei, bunicii noștri sau alte cupluri care au reușit să fie împreună ca-n povești, până la adânci bătrâneți. Noi cred că suntem încă la început, chiar și după 14 ani de când ne-am spus „Da”. Viața de familie ne împlinește pe amândoi, suntem foarte fericiți când petrecem timp împreună, când avem alte familii în jurul nostru. Ne-am dorit mult această familie și ne potrivim bine. De aceea sper să ajungem chiar la adânci bătrâneți unul lângă celălalt”, a completat cântăreața.

 

citește și...