Andra dă detalii din mariajul cu Cătălin Măruță. ”Suntem siguri pe noi”

19.06.2021, 16:55
Andra dă detalii din mariajul cu Cătălin Măruță. ”Suntem siguri pe noi”
Andra dă detalii din matiajul cu Cătălin Măruță. ”Suntem siguri pe noi”

Cântăreața Andra a dat detalii din mariajul cu prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță. De asemenea, vedeta a vorbit și despre cei doi copii ai lor.

Andra și partenerul ei de viață, Cătălin Măruță, sunt căsătoriți de 12 ani. Cei doi au împreună doi copii, David și Eva.

Cântăreața a făcut declarații despre familia sa în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru libertateapentrufemei.ro.

Andra dă detalii din mariajul cu Cătălin Măruță. ”Niciunul dintre noi nu este posesiv sau gelos peste măsură”

Andra a explicat care este secretul relației sale cu Cătălin Măruță. ”Niciunul dintre noi nu este posesiv sau gelos peste măsură. Suntem siguri pe noi, acesta cred că este motivul. Simțim că este o alegere să fim unul cu celălalt, nu trebuie să ne „păzim” partenerul, să fim vigilenți și să nu îl lăsăm să se îndepărteze de noi. Suntem în primul rând buni prieteni, suntem confidenți, ne facem să râdem, ne cerem sfatul în multe privințe”, a spus artista.

Întrebată ce au descoperit ea și soțul său în relația lor odată cu trecerea timpului, cântăreața a afirmat: ”Că am ales înțelept să fim împreună, că avem aceleași valori”.

Andra a vorbit șu despre cei doi copii pe care îi are cu Cătălin Măruță: ”Despre copiii mei pot să povestesc la infinit! Ca adulți, noi uităm cum ne-am format gusturile, personalitatea, valorile. Urmărindu-i pe ei cum cresc, văd cum descoperă lumea și rețin anumite informații, trag concluzii, iar abilitățile lor se dezvoltă treptat. Devin oameni mari cu fiecare zi care trece. Este emoționant și revelator: eu și Cătălin ne vedem uneori în oglindă privindu-i pe Eva și David pentru că ei fie ne seamănă în anumite privințe, fie ne imită comportamente. Este o lecție importantă să vezi ce efect are un gest sau o exprimare. Te gândești de două ori data viitoare înainte să reacționezi! Întrebări încuietoare nu știu dacă pun, adică nu există teme care să ne încuie, suntem deschiși cu ei. Cătălin a povestit recent într-un podcast că David ne-a întrebat despre prezervative la un moment dat, de exemplu. I-am explicat ce este și asta a fost. Cred că nu ar trebui să existe tabuuri între părinți și copii”.

 

citește și...