Andra dă detalii despre copiii săi. ”Ne recunoaștem multe trăsături la ei”

24.06.2022, 17:27
Andra dă detalii despre copiii săi. ”Ne recunoaștem multe trăsături la ei”
Andra dă detalii despre copiii săi. ”Ne recunoaștem multe trăsături la ei”

Cântăreața Andra, în vârstă de 35 de ani, a dat detalii despre cei doi copii, David și Eva, pe care îi are din mariajul cu prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, în vârstă de 44 de ani. ”Da, este ciudat să văd că au aceleași gusturi la mâncare, aceleași sensibilități, ne recunoaștem multe trăsături la ei”, a spus artista.

Andra și partenerul ei de viață, Cătălin Măruță, sunt căsătoriți de aproape 14 ani. Cei doi au împreună doi copii, David și Eva. Cântăreața și prezentatorul de televiziune formează unul dintre cele mai unite cupluri dn showbiz-ul românesc.

Cântăreeața a vorbit, pentru revista Viva, despre cei doi copii ai săi și ai lui Cătălin Măruță.

Andra dă detalii despre copiii săi. ”La Eva, pot să recunosc curajul de a spune orice, cu orice consecințe. Și eu am fost o bătăioasă”

”Da, este ciudat să văd că au aceleași gusturi la mâncare, aceleași sensibilități, ne recunoaștem multe trăsături la ei. De exemplu, Cătălin este genul de om care nu spune imediat când este supărat, mai degrabă se retrage în el, devine mai tăcut, iar după ce a rumegat bine situația, când se simte pregătit, spune ce are de spus. Și David face așa. La Eva, pot să recunosc curajul de a spune orice, cu orice consecințe. Și eu am fost o bătăioasă, o fire foarte puternică”, a declarat Andra despre cei doi copii ai săi.

”Cel mai mult se vede că sunt uniți când vor să pregătească o surpriză pentru unul dintre noi sau când, cu ajutorul nostru, vor să îl surprindă pe celălalt. Sunt plini de intenții bune și foarte empatici. Pe de altă parte, sunt frați, eu știu cum este să ai frați: uneori nu ai chef să împarți totul și îți mai sare muștarul!”, a mai spus artista.

Cătălin Măruță a completat: ”Au momente în care ba unul, ba celălalt este îmbufnat, uneori doar pe fond de oboseală, alteori pentru că vor atenție. Le recunoaștem momentele de tristețe sau de furie, dar apreciem mult că, în general, se înțeleg bine și se ajută”.

citește și...