Andra dă detalii despre cei doi copii pe care îi are cu Cătălin Măruță. ”Noi nu punem presiune pe ei să facă un anumit lucru”

01.04.2022, 16:41
Andra dă detalii despre cei doi copii pe care îi are cu Cătălin Măruță. ”Noi nu punem presiune pe ei să facă un anumit lucru”
Andra dă detalii despre cei doi copii pe care îi are cu Cătălin Măruță. ”Noi nu punem presiune pe ei să facă un anumit lucru”

Andra, în vârstă de 35 de ani, a dat detalii despre cei doi copii pe care îi are din mariajul cu prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, în vârstă de 44 de ani. ”Noi nu punem presiune pe ei să facă un anumit lucru, ci doar vrem să se implice în activităţi, ca să afle cât de mult li se potriveşte”, a spus cântăreața despre David și Eva.

Andra și partenerul ei de viață, Cătălin Măruță, sunt căsătoriți de peste 13 ani. Cei doi au împreună doi copii, David și Eva. Cântăreața și prezentatorul de televiziune formează unul dintre cele mai unite cupluri dn showbiz-ul românesc. Andra a vorbit despre cei doi copii ai lor într-un interviu pentru click.ro.

Artista a mărturisit că ea și soțul ei nu pun niciun fel de presiune pe copiii lor pentru ca aceștia să facă un anumit lucru: ”Eva e foarte atrasă de muzică şi dans şi a înţeles că pentru a deveni bună trebuie să exerseze mult, să înveţe, să persevereze. Chiar este talentată, dar numai de ea depinde dacă va urma acest drum sau va porni pe altul. Copiii îşi schimbă adesea obiectivele. Noi nu punem presiune pe ei să facă un anumit lucru, ci doar vrem să se implice în activităţi, ca să afle cât de mult li se potriveşte”.

Andra dă detalii despre cei doi copii pe care îi are cu Cătălin Măruță. ” Eva se străduieşte să înveţe să cânte şi să danseze, David cântă la chitară din ce în ce mai bine”

David și Eva, cei doi copii ai Andrei și ai lui Cătălin Măruță, au înclinații artistice.  ”Talentul este, pe de o parte, ceva înnăscut, o înclinaţie, dar numai cu muncă şi dedicare poţi transforma această pasiune într-un talent adevărat şi recunoscut. Este, desigur, valabil, şi în familia noastră: Eva se străduieşte să înveţe să cânte şi să danseze şi cred că într-o zi va putea fi numită o artistă talentată, David cântă la chitară din ce în ce mai bine, iar Cătălin este foarte pasionat de radio şi de podcast-ul său şi reuşeşte să doboare recorduri de audienţă cu episoadele “Acasă la Măruţă”. Pe lângă asta, găteşte bine şi îmi aduce şi flori des. Ce mi-aş putea dori mai mult?”, a mai declarat cântăreața despre familia sa.

”David se transformă, se apropie de vârsta adolescenţei şi mă bucur să văd că este înţelept, că nu exagerează, că este un copil echilibrat. Mă surprinde cu generozitatea lui, cu capacitatea de a-i înţelege pe ceilalţi, de a empatiza. Sunt semne de maturitate pe care nu le vezi des la copiii de vârsta lui”, a încheiat aceasta.

citește și...