Andra a avut de tras din cauza emisiunilor lui Cătălin Măruță. ”Oamenii te judecă într-un anumit fel”

25.05.2022, 13:58
Andra a avut de tras din cauza emisiunilor lui Cătălin Măruță. ”Oamenii te judecă într-un anumit fel”
Andra a avut de tras din cauza emisiunilor lui Cătălin Măruță. ”Oamenii te judecă într-un anumit fel”

Prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, în vârstă de 44 de ani, a dezvăluit că partenera sa de viață a avut parte de neplăceri din cauza emisiunilor realizate de el. Acesta este căsătorit de muți ani cu binecunoscuta cântăreață, Andra, în vârstă de 35 de ani, împreună cu care are doi copii, David și Eva. ”Oamenii te judecă într-un anumit fel”, a explicat acesta.

Andra și partenerul ei de viață, Cătălin Măruță, sunt căsătoriți de peste 13 ani. Cei doi au împreună doi copii, David și Eva. Cântăreața și prezentatorul de televiziune formează unul dintre cele mai unite cupluri dn showbiz-ul românesc.

În cadrul podcastului la care l-a avut ca invitat pe Cosmin Seleși, Cătălin Măruță a dezvăluit că partenera sa de viață, Andra, a primit tot felul de comentarii din partea oamenilor din cauza emisiunilor pe care el le realizează la postul de televiziune Pro TV, unele dintre acestea având subiecte care nu prea au fost pe placulunora dintre telespectatori.

Andra a avut de tras din cauza emisiunilor lui Cătălin Măruță. ”Se întâlneau la evenimente cu Andra, și îi spuneau: ”dar cum poți să stai cu ăla, cum îl suporți?””

„Oamenii nu cunosc oameni, dar judecă foarte ușor. Erau oameni care, după ce se uitau la emisiuni – erau certuri la emisiune, cu Mexicanul, cu familia Dolănescu -, se întâlneau la evenimente cu Andra, și îi spuneau: ”dar cum poți să stai cu ăla, cum îl suporți?” (…) Oamenii te judecă într-un anumit fel”, a dezvăluit Cătălin Măruță, potrivit libertatea.ro.


Invitatul lui Cătălin Măruță la podcast, Cosmin Seleși, i-a mărturisit și el acestuia că nici el nu l-a suportat la un moment dat și că nu avea tocmai o părere bună despre el: „Nu te-am suportat la un moment dat (…) Mi se părea că erai arogant așa, la început”.

 

citește și...