Andi Moisescu, despre cei 30 de ani de colaborare cu PRO TV. De ce nu a plecat niciodată de la postul tv

21.08.2021, 09:34
Andi Moisescu, despre cei 30 de ani de colaborare cu PRO TV. De ce nu a plecat niciodată de la postul tv
Andi Moisescu, despre cei 30 de ani de colaborare cu PRO TV. De ce nu a plecat niciodată de la postul tv

Andi Moisescu este unul dintre cei mai vechi oameni de televiziune din România. Juratul de la ‘Românii au talent’ apare pe micile ecrane de nu mai puțin de 3 decenii.

Andi Moisescu colaborează de 30 de ani cu postul de televiziune PRO TV, unde a prezentat de-a lungul timpului mai multe emisiuni tv. Într-un interviu pentru Click!, soțul Oanei Cuzino a dezvăluit că a primit propuneri şi de la alte posturi, însă nu a dorit să plece de la PRO TV.

Andi Moisescu, despre cei 30 de ani de colaborare cu PRO TV

El a început să lucreze pentru Adrian Sârbu în vara anului 1001, la Radio Pro Fm, iar din 1996 la Pro Tv.

„Nu cred că se mai poate întâmpla să plec la o altă televiziune în viaţa asta. Sincer, aici, la Pro TV am şi început, în 1991, suntem în 2021, deci am 30 de ani în cap. Dacă 30 de ani nu m-a luat nimeni… Eu sunt ca ăla, dacă nu s-a însurat pînă acum cine mă mai ia la vârstă asta (râde). Luăm şi noi un om tânăr, care promite, de perspectivă, ceva. Dacă lucram în mină eram pensionar de 5 ani. Şi aveam şi bani ca lumea că au fost nişte pensii foarte mari la ei. Dar nu mă plâng aici la PRO TV. Nu m-am plâns niciodată, poţi să-i întrebi pe toţi cei care au trecut prin managementul Pro TV-ului că în toţi ani ăştia nu m-am plâns niciodată de salariu.

Când l-am primit, am zis «sărut mâna» şi când nu l-am primit, am căutat eu să-mi câştig banii din altă parte. Nu cred că aş «zbura» din Pro dacă m-aş plânge. Am primit şi eu oferte întotdeauna, dar trebuie să-ți spun sincer că eu calculez, pun o ofertă în cumpănă, cu ce am, nu pun banii de aici versus oferta primită. Pun banii de aici, plus anii de aici, toţi anii acumulaţi de aici, versus banii de dincolo”, a declarat Andi Moisescu pentru Click! 

Andi Moisescu, detalii din culisele emisiunii ”Românii au talent”

Andi Moisescu a dat detalii despre emiksiunea ”Românii au talent”, de la Pro TV, acolo unde este jurat.

Andi Moisescu a mărturisit că a avut mai multe momente preferate la emisiunea ”Românii au talent”.

”Din nou am avut mai mult de două momente preferate. Și doar două butoane aurii la dispoziție. Iar am fost pus în situația în care mi-am mușcat degetele de câteva ori. Spun asta de fiecare dată și în testimoniale. Veți afla, deci, din emisiune care au fost momentele mele preferate. Am fost foarte plăcut impresionat de nivelul pe care reușesc să-l atingă unii copii, de la vârste extrem de fragede. Ca să nu mai vorbesc despre artiștii noștri pe care îi credeam definitiv plecați și pe care, ca să vezi ciudățenie, pandemia ni i-a readus acasă. Și uite așa au ajuns pe scena noastră. Ca-ntotdeauna, în tot ce e rău, descoperi și ceva bun”, a declarat acesta pentru revista Viva.

citește și...