Anda Călin l-a scăpat pe Liviu Vârciu de datorii! Tânăra şi-a vândut casa: ‘Mă ajută, doar nu o ajut numai eu’

29.10.2019, 16:15
Anda Călin l-a scăpat pe Liviu Vârciu de datorii! Tânăra şi-a vândut casa: 'Mă ajută, doar nu o ajut numai eu'
Anda Călin l-a scăpat pe Liviu Vârciu de datorii! 

Liviu Vârciu şi mama fiicei sale, Anda Călin, s-au împăcat şi au o relaţie specială! Cei doi au împreună o fetiţă, pe Anastasia, care îi seamănă leit.

Mai mult de atât, tânăra este alături de Liviu Vârciu şi îl susţine în orice decizie pe care o ia. Chiar şi atunci când acesta are nevoie de bani, Anda Călin îi sare în ajutor.

Anda Călin l-a scăpat pe Liviu Vârciu de datorii!

Liviu Vârciu a fost invitat la ‘Xtra Night Show’, unde a povestit cum l-a ajutat mama fetiţei sale cu o sumă enormă de bani.

Actorul a mărturist că marea lui pasiune, cinematografia, l-a lăsat lefter. Liviu Vârciu a investit peste 100.000 de euro ca producător de film, însă a constatat că banii nu îi ajung, aşa că a apelat la partenera lui.

Anda Călin şi-a vândut casa pentru a-l scăpa pe Vârciu de datorii.

‘Și-a vândut casa ca să nu mai aibă unde să plece, tu crezi că eu sunt nebun la cap?!. Nu, glumesc, ea știe că glumesc… Mă ajută, doar nu o ajut numai eu! Trebuie să fim împreună toți.

A făcut un gest mare, mi-a demonstrat dragostea ei mai mult decât că mi-a dăruit un copil superb. A făcut treaba asta pentru că a văzut că eram disperat și eram terminat. Mi-era rușine de toți prietenii mei pe care i-am băgat în filmul ăsta și nu aveam cum să-i plătesc, nu mai aveam variantă’, a povestit Liviu Vârciu, la Antena 1.

citește și...