Anda Călin, primele declarații după împăcarea cu Liviu Vârciu

17.07.2019, 13:03
Anda Călin, primele declarații după împăcarea cu Liviu Vârciu
Anda și Călin au o fetiță de aproape 3 ani

Anda Călin și Liviu Vârciu au avut o relație tumultuoasă și în primăvara acestui an au decis să mai dea o șansă poveștii lor de dragoste, din care a rezultat o fetiță, născută în 2016. 

Invitată într-o emisiune TV, Anda a vorbit despre împăcarea cu Vârciu. Aseară, artistul a urcat pe scenă, iar partenera sa a fost și ea prezentă la eveniment. 

„Am avut aşa emotii, acum mi-au mai trecut. Mă simt super. Cred că înca le am. Zicea Liviu inainte că și el are emoții. Eu am încercat sa-l îmbărbătez, să-i zic că e totul ok, dar și eu am la fel de multe. Cum a fost Liviu zilele astea.. Ce să zic? Sunt mândră că e al meu.”, a declarat bruneta.

Întrebată cum e viața alături de Vârciu, aceasta a răspuns: „foarte frumoasă, chiar e foarte foarte frumoasă”.

Se gândesc să mai facă un copil

După ce s-au separat la doar câteva luni de la nașterea fetiței lor, Anastasia Maria, în această primăvară Anda și Liviu s-au împăcat și chiar se gândesc să mai facă un copil. 

„Chiar mă simt fericită, împlinită, totul e la superlativ și Doamne ajuta să rămâna așa cât mai mult timp, poate pentru toată viața. I-a avut alături (n.r. fetița pe ambii părinți) și cand am fost în perioada de pauză, dar acum este numai tata, tata, tata peste tot. Hai să lăsam trecutul așa. Au fost nişte neîntelegeri. Eram foarte emotivă în perioada asta, cu copil, intr-o relație, într-o familie. Dar acum ne-am liniștit, am lămurit, totul e foarte bine”, a mai spus Anda la Antena Stars.

citește și...