Andrei Ștefănescu dă detalii despre prietenia cu Liviu Vârciu. ”Știm exact ce poate fiecare”

22.05.2020, 13:19
Andrei Ștefănescu dă detalii despre prietenia cu Liviu Vârciu. ”Știm exact ce poate fiecare”
Andrei Ștefănescu dă detalii despre prietenia cu Liviu Vârciu. ”Știm exact ce poate fiecare”

Cântărețul Andrei Ștefănescu, de la formația Alb Negru, a vorbit despre relația de prietenie pe care o are cu Liviu Vârciu.

Pe Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu îi leagă o frumoasă prietenie. Cei doi fac o echipă extraordinară șii au participat la numeroase emisiuni de televiziune, unde au făcut senzație împreună. Printre proiectele din care au făcut parte se numără: ”Poftiți pe la noi”, ”Te cunosc de undeva”, ”Asia Express” și multe altele.

Andrei Ștefănescu a vorbit despre relația de prietenie cu Liviu Vârciu într-un interviu pentu libertatea.ro.

”Este adevărat, acum dacă pui o întrebare pe pagina oficială “Asia Express” și spui ce echipă ți-ai dori să revezi în concurs, mulți vor răspunde Liviu și Andrei. Într-adevăr, cu Liviu am reușit să am o chimie, să ne simțim din prima, dintr-o privire, știm exact ce poate fiecare.

Chiar și la “Te cunosc de undeva” oamenii vor să ne revadă pe scenă, deși am făcut 5 sezoane acolo. Lumea ne iubește, am reușit să construim această chimie între noi, ca atunci când unul cade, celălalt să fie sus și invers. Contează foarte mult lucrul ăsta și bineînțeles să lași și partea naturală a lucrurilor, firescul fiecăruia”, a declarat Andrei Ștefănescu.

Ce spune despre experența lor de la ”Asia Express”

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu au făcut echipă în primul sezon al show-ului de televiziune ”Asia Express”. Despre experiența lor de acolo și-a amintit Andrei Ștefănescu.

”Mărturisesc că revăzând acum “Asia Express” mi-am reamintit multe lucruri pe care le uitasem, am fost emoționat ca atunci când le-am trăit efectiv. Acum am văzut totul mai relaxat, am putut să mă uit la mai multe amănunte. Imediat după întoarcere, când a început difuzarea pe TV, eram stresat încât de ceea ce trăisem și nu m-am putut bucura de tot.

Eram axați doar să câștigăm. Mulți concurenți au spus că s-au întors schimbați. Și noi ne-am întors schimbați de acolo, traumatizați de-a dreptul din ce am văzut acolo, pentru că am văzut sărăcie foarte mare, oameni triști care, totuși, atunci când li se cere ajutorul imediat reacționează. Experiența asta ne-a schimbat percepția despre ceea ce înseamnă viața, de fapt. Mi se pare că a fost un pic mai greu când am fost eu cu Liviu, era și primul sezon”, a spus artistul.

citește și...