Anda Adam s-a căsătorit pentru a doua oară! Primele imagini de la cununia civilă a artistei

23.12.2022, 17:09
Anda Adam s-a căsătorit pentru a doua oară! Primele imagini de la cununia civilă a artistei
Anda Adam s-a căsătorit! Primele imagini de la cununia civilă a artistei

Zi mare pentru Anda Adam! Vineri, 23 decembrie, solista s-a căsătorit civil cu alesul inimii sale, Yosif Eudor Mohaci. Anunțul cel mare a fost făcut chiar de blondină pe pagina ei de Instagram. Iată primele imagini! 

Anda Adam, în vârstă de 42 de ani, s-a căsătorit pentru a doua oară vineri, 23 decembrie. Pe rețelele de socializare, cântăreața le-a arătat fanilor primele imagini de la evenimentul fericit.

Anda Adam s-a căsătorit! Primele imagini de la cununia civilă a artistei

„Voiam să vă dorim sărbători fericite și să vă anunțăm că astăzi, noi ne-am căsătorit. Suntem aici cu părinții”, a spus Anda Adam.

Artista și omul de afaceri formează un cuplu din vara anului trecut. Yosif Eudor Mohaci a mai fost însurat și are o fetiță. Soțul Andei Adam a locuit mult timp în Elveția și Franța, iar în România se ocupă de mai multe afaceri.

Anda Adam a mai fost căsătorită cu Sorin Andrei Nicolescu, alături de care are o fetiță de 5 ani, pe Evelin.

Cum l-a cunoscut Anda Adam pe iubitul ei

Anda Adam a fost prezentă în platoul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV, unde a făcut și câteva declarații despre viața sa personală, dezvăluind cum l-a cunoscut pe Yosif Eudor Mohaci.

„Nimeni nu știe cum evoluează lucrurile, dar asta o să fie ultima. Am inelul pe deget! Sperăm să jucăm și la nunta Xoniei, o să fiu domnișoară de onoare și căsătorită. Nu mai eram împreună, dar eu nu am făcut tam-tam. Cu logodnicul meu m-am cunoscut la munte, am crezut că voia o poză, a venit să se bage în seamă, nu știa cine sunt. El era tot cu fetița, uite, fetița mea e aici, o duc la fetița ta? Mi-a devenit întipărit în minte chipul lui, imediat ce a plecat de lângă mine am zis, wow, ai văzut ce ochi avea tipul ăsta? Întâmplarea a făcut ca el să fie la recepție a doua zi când eu am coborât, l-a recunonoscut fetița mea. (…) Mi-a lăsat numărul la recepție, el e francez și e romantic.

Nu l-am sunat niciodată, au trecut patru luni și el m-a căutat pe Instagram. Până la urmă am văzut mesajul, din atâtea. Era și ziua lui de naștere. (…) El este născut la Paris. (…) Are o fetiță cu fosta soție, care e din Cluj, acum s-a mutat la București. (…) El e bancher. (…) Ne iubim foarte mult și vrem să facem și copilaș, abia așteptăm să vă chemăm la nuntă. Acum mă chinui să învăț franceză și o să lansez și un album în franceză. (…) El e mai mare cu un an ca mine. (…) Nu ne-am decis încă unde o să fie nunta, dacă în România sau la Paris. (…) Mai vrem doi copii, nu mai pot!”, a declarat Anda Adam.

citește și...