Anchetatorii de la DIICOT au cercetat cimitirul din Caracal! Ce căutau

17.10.2019, 16:45
Anchetatorii de la DIICOT au cercetat cimitirul din Caracal! Ce căutau
Gheorghe Dincă

Ancheta de la Caracal este, deocamdată, departe de un deznodământ. Investigatorii au cercetat cimitirul din Caracal, după ce au primit informații noi despre disparițiile adolescentelor. 

Procurorii DIICOT au verificat, zilele trecute, un cimitir din Caracal. Aceste cercetări vin după ce numeroase persoane au susținut că suspectul Gheorghe Dincă ar fi umblat la mormintele părinților săi pentru a lua oase, pe care le-a plasat în butoiul din curtea casei sale. 

Anchetatorii de la Caracal au cercetat cimitirul din Caracal

Astfel, investigatorii au verificat locurile de veci ale părinților lui Dincă și au ajuns la concluzia că nu a umblat nimeni la morminte, scrie Antena 3. 

Gheorghe Dincă a aflat, astăzi, că va rămâne după gratii, întrucât magistrații au prelungit mandatul de arestare preventivă. 

Avocatul suspectului, Claudiu Lascoschi, a declarat că Dincă nu a obiectat cu privire la decizia procurorilor. 

„Nu a făcut declaraţii. El s-a declarat de acord cu prelungirea măsurii arestării preventive. El îşi asumă faptele, este normal să procedeze în acest mod, cel puţin din punctul lui de vedere. L-am întrebat ce poziţie procesuală va avea în raport de această propunere de arestare preventivă.  Mi-a spus că este de acord cu ea, indiscutabil. Nici nu a vrut să discute de altceva. L-am întrebat dacă e sigur şi a zis, cum, sigur că sigur”, a precizat Lascoschi.

 

citește și...