Anca Țurcașiu, confesiuni sincere despre divorțul de Cristian Georgescu. ‘Poate că am ieşit şifonată’

07.06.2021, 10:01
Anca Țurcașiu, confesiuni sincere despre divorțul de Cristian Georgescu. 'Poate că am ieşit şifonată'
Anca Țurcașiu, confesiuni sincere despre divorțul de Cristian Georgescu. 'Poate că am ieşit şifonată'

Anca Țurcașiu și-a deschis sufletul la aproape un an de la divorțul de medicul stomatolog Cristian Georgescu. Vedeta a vorbit despre viața personală în emisiunea “Poezie și delicatețuri”, de la Prima TV. 

Anca Turcașiu și Cristian Georgescu au divorțat după 22 de ani de căsnicie, deși formau unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Se pare că mariajul lor nu a fost numai lapte și miere.

Anca Țurcașiu a vorbit despre divorțul de Cristian Georgescu

“Nu am trăit drame la viaţa mea, ci anumite etape pe care le-am considerat o sursă de putere. Când te afli într-un context nefericit, nu trebuie să rămâi acolo, ci să te ridici şi să mergi mai departe. Mie acest lucru mi-a dat sentimentul că sunt un om foarte puternic. Poate că am ieşit şifonată, dar şifonarea asta duce către înţelepciune”, a mărturisit, cu sinceritate, artista.

Anunțul despre divorțul său de Cristian Georgescu a fost făcut de Anca Țurcașiu pe pagina sa de Facebook în data de 20 iulie 2020.

”Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!  Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi ați fost alături in această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n aș fi putut!”, a transmis artista în mediul online.

A avut probleme de sănătate

Anca Turcașiu a mărturisit că este vegetariană de mai bine de 30 de ani, însă în copilărie, părinții o forțau să mănânce carne.

”M-am născut fără să fiu carnivoră. Ai mei m-au forţat să mănânc carne. Când am plecat de-acasă, la 20 de ani, am devenit vegetariană. Nu mănânc carne, lactate, ouă. Mănânc foarte picant, nu mă aşez la masă fără să am ceva iute. Am avut o inflamaţie articulară. Mi-am revenit eliminând lactatele”, a mai  dezvăluit Anca Țurcașiu.

citește și...