Anca Serea, urmărită de ghinioane de sărbători. A ajuns de urgență cu mama ei la spital: „Nu va fi simplu pentru noi”

26.12.2022, 14:57
Anca Serea, urmărită de ghinioane de sărbători. A ajuns de urgență cu mama ei la spital: „Nu va fi simplu pentru noi”
Anca Serea, urmărită de ghinioane de sărbători. A ajuns de urgență cu mama ei la spital: „Nu va fi simplu pentru noi”

Anca Serea, soția lui Adi Sînă, are parte numai de probleme. Înainte de Crăciun, prezentatoarea tv a ajuns la spital cu mama ei. În plus, bona care avea grijă de copii a fost nevoită să plece, iar vedeta nu mai ştie cum să se împartă pentru a rezolva toate problemele apărute. 

Anca Serea este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Cu toate astea, vedeta recunoaște abia mai poate face față tuturor responsabilităților, mai ales că mama sa se confruntă cu grave probleme de sănătate. În mediul online, Anca Serea a ținut să împărtășească cu cei care o urmăresc problemele pe care le întâmpină acum.

Anca Serea, urmărită de ghinioane de sărbători

Ea a recunoscut că se descurcă greu și cu copiii, mai ales că bona a plecat pentru a petrece sărbătorile de iarnă alături de familia ei.

„Eu am stat cu mama la spital la Colentina aproape toată ziua, are o perioadă în care nu se simte foarte bine. Este și a fost o perioadă foarte agitată în viețiile noastre. Așa că astăzi este o zi grea pentru noi, pentru familia noastră… Pentru că bona Leahei, Mery, îngerul protector al familiei noastre, eu așa îi spun, ea va pleca la familia ei. Are 3 fetițe și i-am scris o felicitare, așa că va fi o zi grea. Sperăm să se întoarcă, așă că nu știm cum se va obișnui Leah și cum ne vom obișnui noi cu absența ei.

Ne-a promis că se va întoarce la începutul lunii februarie. Cu siguranță nu va fi simplu pentru noi, mai ales că ne-am obișnuit cu prezența ei. Este un om cu energie foarte bună, foarte dedicată și Leah și copiii o iubesc foarte tare”, a dezvăluit Anca Serea pe Instagram.

Anca Serea, despre momentele dificile din mariajul cu Adi Sînă

Vedeta de televiziune Anca Serea este căsătorită cu muzicianul Adi Sînă și are șase copii. Doi dintre aceștia, David și Sarah, sunt copiii pe care Anca Serea i-a avut cu Filip Poplingher, cel despre care se știe că a fost primul ei soț. Însă vedeta nu a fost niciodată căsătorită cu bărbatul care a încetat din viață în anul 2010. Din căsnicia cu Adi Sînă, Anca Serea are patru copii: Noah, Ava, Moise și Leah.

La emisiunea ”Teo Show”, de la postul de televiziune Kanal D, Anca Serea a mărturisit că au existat două momente în care mariajul ei cu Adi Sînă a fost în impas.

„Mă enervează și mă supără, nu îi răspund la telefon zile în șir sau ore. Da, mi se întâmplă și d-astea. Eu vreau să fiu sinceră! El mă ia așa cu binișorul.  Cred că a existat un moment sau două în care am vrut să renunțăm, dar ne-am dat seama că nu aveam un motiv suficient de serios și cred că toate experiențele astea, și acum vorbim foarte serios, ne fac să realizăm ce avem, de fapt. Am zis că nu o să mergem mai departe, că o să ne despărțim, dar nu. Mi-am dat seama apoi că nici nu a fost adevărat”, a declarat Anca serea, notează revista Viva.

citește și...