Anca Neacșu, ex-ASIA, face dezvăluiri. ”De un an n-am mai apărut la TV”

22.05.2021, 12:23
Anca Neacșu, ex-ASIA, face dezvăluiri. ”De un an n-am mai apărut la TV”
Anca Neacșu, ex-ASIA, face dezvăluiri. ”De un an n-am mai apărut la TV”

Cântăreața Anca Neacșu a explicat care a fost motivul pentru care, în ultima perioadă de timp nu a mai apărut la TV.

Anca Neacșu  a fost una dintre componentele uneia dintre cele mai de succes trupe de fete din România – A.S.I.A. Trupa A.S.I.A. a fost înființată în 8 martie 1999 și desființată în anul 2006. Inițial, din formație au făcut parte: Anca Neacşu, Sorana Mohamad, Irina Nicolae şi Anemona Niculescu. Numele formației constituie un acronim al prenumelor celor patru cântărețe care au alcătuit formația inițială: Anca, Sorana, Irina, Anemona.

Anca Neacșu a fost una dintre cele mai îndrăgite componente ale formației A.S.I.A. După destrămarea trupei, aceasta și-a continuat cariera muzicală. În plan personal, Anca Neacșu este căsătorită cu un turc pe nume Serkan Yaman și a locuit o perioadă în Turcia. Anca Neacșu a fost prezentă la o emisiune de televiziune, unde a explicat care a fost motivul pentru care, în ultima vreme, nu a mai apărut la TV.

Anca Neacșu, ex-ASIA, face dezvăluiri. ”Nu am putut să mă mai duc la emisiuni deoarece m-am mutat”


La emisiunea ”Showbiz Report”, de la postul de televiziune Antena Stras, Anca Neacșu a explicat că în ultimul an a ales să stea mai mult acasă pentru a-și proteja familia pe durata pandemiei de coronavirus. În plus, artista a afirmat că s-a mutat în casă nouă și a avut mult de lucru cu aranjarea locuinței.

”De un an n-am mai apărut la TV. Am vrut sa-i protejez pe ai mei, pe mama, pe frații mei”, a spus artista, citată de spynews.ro.

”Nu am putut să mă mai duc la emisiuni deoarece m-am mutat, am avut de aranjat mobilă, mută bagaje, cutii. De câțiva ani îmi caut casă și în sfârșit mi-am găsit locul, sunt lângă ai mei, lângă frații mei, lângă mama”, a adăugat cântăreața.

citește și...