Anca Lungu, despre izolarea din cauza coronavirusului în Franța: “Dacă nu respecţi regulile, primeşti o amendă destul de mare”

19.03.2020, 10:42
Anca Lungu, despre izolarea din cauza coronavirusului în Franța: Dacă nu respecţi regulile, primeşti o amendă destul de mare
Anca Lungu, despre izolarea din cauza coronavirusului în Franța: "Dacă nu respecţi regulile, primeşti o amendă destul de mare"

Fosta prezentatoare de televiziune Anca Lungu este stabilită de ceva vreme la Nisa, în Franța, alături de soțul ei și de copii. Vedeta a explicat care este situația acolo în urma pandemiei de coronavirus.

Anca Lungu a comentat despre ce se întâmplă în Franța în această perioadă într-un interviu pe care i l-a acordat online fostei sale colege de la Antena 1, Simona Gherghe.

Anca Lungu a spus că toată lumea se află în izolare, iar regulile impuse de autorități în lupta contra coronavirusului sunt foarte stricte.

“Această izolare este pentru toată lumea valabilă, nu numai pentru cei care au fost testaţi pozitiv sau pentru cei care au intrat în contact cu cei infectaţi. Am început de marţi, la prânz, preşedintele Macron a avut un discurs în care a anunţat măsura la care s-au gândit. Mă bucur că au luat această măsură. Am văzut că în Italia nu s-au luat măsuri de la început şi iată ce se întâmplă. (…)

Dacă toată lumea va respecta aceste măsuri, cu siguranţă vom vedea şi rezultatele. Foarte rar trece cineva pe stradă pentru că şi regulile sunt foarte stricte. Dacă vrei să ieşi afară, inclusiv pentru a face cumpărături, sau petru a merge la farmacie, sau pentru a-ţi plimba câinele, pentru că şi acest lucru este admis, sau dacă vrei să alergi de unul singur, trebuie să intri online, să te înregistrezi şi trebuie să completezi o adeverință pe propria răspundere în care trebuie să îţi treci datele de identificare şi în care spui motivul pentru care ai ieşit afară”, a declarat Anca Lungu, citată de okmagazine.ro.


Anca Lungu a menționat că amenzile sunt foarte mari pentru cei care nu respectă regulile.

“Dacă te opreşte poliţia, trebuie să arăţi această hârtie. Dacă nu respecţi, o să primeşti o amendă destul de mare. Adică dacă eu spun că merg la supermarket şi poliţia o să mă găsească pe Promenadă, pentru că îmi e foarte dor de mare, nu e ok”, a adăugat vedeta.

citește și...