Anca Lungu dă amănunte din viața sa. ”Suntem un cuplu, nu suntem cuplul perfect”

21.04.2021, 15:42
Anca Lungu dă amănunte din viața sa. ”Suntem un cuplu, nu suntem cuplul perfect”
Anca Lungu dă amănunte din viața sa. ”Suntem un cuplu, nu suntem cuplul perfect”

Anca Lungu a dat detalii despre viața sa din prezent la o emisiune de televiziune.

Fosta prezentatoare de televiziune Anca Lungu este stabilită de ceva vreme la Nisa, în Franța, alături de soțul ei și de cei doi copii.  În anul 2018, Anca Lungu, în vârstă de 34 de ani, părăsea pupitrul Observatorului de la Antena 1 pentru a-și întemeia o nouă familie alături de soțul ei, Harry, de origine greacă. Anca Lungu a mai fost căasătorită cu Ștefan Lungu, de care a divorțat în anul 2017.  Ea este mamă a doi copii, o fetiţă Natalia, cu primul ei soţ, Ştefan Lungu, şi un băieţel, Iorgos, cuHarry Arampatzis.

Fosta prezentatoare de televiziune a povestit, la emisiunea ”Exclusiv VIP”, de la Prima TV, care este viața sa în prezent. De asemenea, Anca Lungu a făcut declarații și despre viața sa de cuplu.

Anca Lungu: ”E mai bine ca viaţa intimă să rămână intimă”

„Sigur că mi-a fost greu să renunţ la televiziune. Dar a fost o schimbare de direcţie, nu simt că am abandonat ceva. Am un proiect pe Internet, prinţesapolonic.ro. Dar aici am câştigat foarte mult timp cu copiii mei. M-am redescoperit pe mine. Am devenit mai conştientă de lucrurile din jurul meu. Nu sunt o mamă extrem de protectivă, dar când vine vorba de Internet, am avut grijă să nu-mi expun copiii. Ei nu au nimic de câştigat din expunerea asta, au şi ei dreptul la intimitate, imagine. Nu vreau să-i expun, aşa am simţit. De aceea n-o să găsiţi imagini cu chipul băieţelului meu. Şi soţul meu e de acelaşi principiu. Nici noi ca şi cuplu nu ne expunem. E mai bine ca viaţa intimă să rămână intimă. E mai sănătos aşa. Suntem un cuplu, nu suntem cuplul perfect. A apărut la momentul în care aveam nevoie de aşa o persoană”, a declarat Anca Lungu, potrivit click.ro.

Anca Lungu a vorbit și despre părinții săi, pe care nu i-a văzut de un an și jumătate.

„Din fericire nu am luat virsul. Şi în Franţa cifrele sunt uriaşe, spitalele sunt pline. Suntem norocoşi că suntem la Nisa, avem mult soare, suntem aproape de mare, ne plimbăm mult pe plajă. A fost însă greu de suportat separarea de bunici, părinţi. Părinţii mei l-au văzut ultima oară pe Iorgos când avea un an şi cinci luni şi acum are trei ani. Niciodată nu am avut o perioadă aşa lungă să nu-mi văd părinţii. Pe bunica Elvira şi pe mama le văd prin intermediul Internetului. Părinţii mei au reuşit să se vaccineze, aşa că e aproape momentul în care ne vom revedea”, a mai spus aceasta.

citește și...