Anca Dumitra s-a căsătorit civil cu iubitul austriac. Primele imagini de la evenimentul celor doi

19.12.2022, 08:45
Anca Dumitra s-a căsătorit civil cu iubitul austriac. Primele imagini de la evenimentul celor doi
Anca Dumitra s-a căsătorit civil cu iubitul austriac. Primele imagini de la evenimentul celor doi

Vestea momentului în showbiz-ul românesc! Anca Dumitra s-a căsătorit cu alesul inimii sale. Cununia civilă a avut loc sâmbătă, 17 decembrie, iar acum au apărut primele imagini de la evenimentul fericit al Geaninei din „Las Fierbinți”. 

Anca Dumitra, actrița din „Las Fierbinți”, și-a unit destinele cu iubitul ei austriac, Manfred Spendier. Actrița a fost dintotdeauna discretă cu viața personală, însă a făcut publice câteva imagini de la starea civilă.Îmbrăcată într-o rochie roșie, artista din „Las Fierbinți” a strălucit la brațul partenerului său.

Anca Dumitra s-a căsătorit civil cu iubitul austriac

La cununia civilă a celor doi au luat parte oamenii dragi din viața cuplului. Anca Dumitra și Manfred Spendier nu au anunțat momentan când se vor căsători și religios.

„Îmi doresc o nuntă ca în povești! Îmi doresc o petrecere frumoasă”, spunea Anca Dumitra, în emisiunea „La Măruță”.

Deși sunt împreună de mai mulți ani, abia în 2021 au făcut publică relația lor. Anca Dumitra și Manfred Spendier nu s-au expus în lumina reflectoarelor de foarte multe ori.

„Vă spun eu, vorba aceea din politică, merge bine totul. Suntem de ceva timp. Ceva ani, ceva timp. Eu sunt destul de discretă așa și, totuși, surprinzătoare. Dar nu știu ce să zic, decât enjoy the time.

Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi chestii personale. În confortul casei, suntem amândoi dezinhibați. Nu există timiditate acolo. Însă, în societate, da, se poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de mult”, îl descria Anca Dumitra pe partenerul său.

Manfred Spendier este șeful Titan Machinery România, companie ce distribuie utilaje agricole și de construcții pentru eficientizarea și creșterea productivității.

citește și...