Anamaria și Tudor Ionescu, detalii despre viața de cuplu. ”Există certuri”

17.01.2021, 15:46
Anamaria și Tudor Ionescu, detalii despre viața de cuplu. ”Există certuri”
Anamaria și Tudor Ionescu, detalii despre viața de cuplu. ”Există certuri”

Anamaria și Tudor Ionescu au dezvăluit care este motivul neînțelegerilor din cuplul lor.

Anamaria și Tudor Ionescu formează un cuplu foarte frumos. Anamaria și Tudor de la Fly Project au împreună o fetiță superbă, pe nume Ilinca. Invitați la emisiunea ”Acces Direct de Weekend”, de la Antena 1, Tudor de la Fly Project și partenera lui de viață au mărturisit că mai există discuții între ei, iar acestea pronesc de la copil. „Există certuri din cauza copilului. Părintele permisiv sunt eu”, a spus Anamaria Ionescu, potrivit spynews.ro.

Anamaria Ionescu a explicat și cum a fost această periooadă de pandemie pentru ea și partenerul ei de viață. ”A fost o bucurie, pe de o parte, și pe de cealaltă parte, nu pot să spun că toată situația a fost roz, pentru că au fost și momente în care pur și simplu ne venea să ne scoatem ochii. Mă refer la tot parcursul anului. De Sărbători eram deja resemnați. Timp de 15 ani eram obișnuiți să ne vedem de luni până joi, pentru că în weekend-uri Tudor era mai tot timpul plecat”, a afirmat aceasta.

Tudor de la Fly Project a slăbit în pandemie


Tudor Ionescu a mărturisit că în luna mai a anului trecut avea 87 de kilograme, iar acum cântărește în jur de 72-73 de kilograme.

„În mai aveam 87 de kilograme, acum am 72-73. Cel mai gras am fost la 104 kilograme. Nu țin nicio dietă. Mănânc foarte puțin, cred că e vorba și de stresul de anul ăsta, mi s-a mai și micșorat stomacul. La studio nu mănânc că adorm. E un pic de disciplină. Nu am mai mâncat carne, nu mai mănânc seara, nu mănânc dulciuri, dar pâine mănânc. Beau apă plată”, a detaliat artistul, conform sursei citate anterior.

„Pentru mine a fost un an al schimbării. Pe mine viața m-a învățat să reușesc să mă adaptez foarte repede și foarte ușor. Pandemia ne-a schimbat pe toți, sunt ferm convins că nu numai pe noi, vedem altcumva, am înțeles alte lucruri, am învățat să spun „nu”, am învățat să mă iubesc mai mult pe mine”, a mai spus acesta.

citește și...