Anamaria Prodan și-a aniversat fiul vitreg. Câți ani a împlinit Luca și cum a fost sărbătorit

17.03.2021, 15:45
Anamaria Prodan și-a aniversat fiul vitreg. Câți ani a împlinit Luca și cum a fost sărbătorit
Anamaria Prodan și-a aniversat fiul vitreg. Câți ani a împlinit Luca și cum a fost sărbătorit

Anamaria Prodan l-a aniversat pe fiul său vitreg, Luca, băiatul pe care Laurențiu Reghecamp îl are din căsnicia anterioară.

Anamaria Prodan este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. De asemenea, binecunoscuta impresară mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este cunoscut băiatul, pe care îl are cu actualul său soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Laurențiu Reghecampf are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior. Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit cu Mariana Boldea, actualmente Pfeiffer. Au format din 1994 până în 2008. După divorț, băiatul lor, Luca, a rămas să locuiască împreună cu mama sa în Germania. Luca e pasionat de muzica electronică. Nu a fost atras de fotbal, dar a practicat ciclismul timp de mai mulți ani. Luca seamănă foarte bine cu celebrul său tată și are o relație foarte bună cu Anamaria Prodan. Cu toate că este copilul ei vitreg, Anamaria Prodan  îl tratează pe Luca la fel cum își tratează copiii biologici. Despre Luca, Anamaria Prodan obișnuiește să spună că este „băiatul nostru din prima căsătorie a lui Laurențiu”.

Luca a împlinit 19 ani zilele acestea și a avut parte de o petrecere pe cinste în Dubai , alături de tatăl său, de impresară și de Bebeto, băiatul pe care Laurențiu Reghecapf și Anamaria Prodan îl au împreună. ”❤️❤️❤️❤️❤️❤️la infinit #lovemyboy #19yearsold❤️”, a fost mesajul transmis de Anamaria Prodan de ziua de naștere a fiului ei vitreg.

Când și unde s-au cunoscut Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și actualul său soț, Laurențiu Reghecampf, s-au întâlnit cu foarte mulți ani în urmă și chiar au avut o relație, însă s-au separat și fiecare s-a căsătorit cu altcineva, ca după ani să ajungă și ei în fața altarului.

„Ne-am cunoscut la Hotel Intercontinental. El era în cantonament cu echipa naţională şi ieşeau la plimbare, iar eu treceam pe lângă hotel. Ne ştiam din lumea fotbalului şi ne-am oprit să vorbim. Aşa a început relaţia noastră. El era foarte tânăr, avea 17 ani şi jumătate şi a durat ceva. Legătura a fost scurtă şi foarte frumoasă, dar eu nu-mi doream căsătorie, consideram că e prea devreme pentru un asemenea pas, şi atunci drumurile noastre s-au separat”,  povestea Anamaria Prodan într-un interviu.

”Ne-am văzut de viaţă, ne-am căsătorit fiecare mai târziu, eu în America, el a plecat în Germania, şi ne-am întâlnit după 13 ani. Au fost nişte lucruri neterminate, iar în viaţă trebuie să închei tot ce începi”, mai spunea ea.

citește și...