FOTO/ Anamaria Prodan s-a pozat aproape goală, în Dubai, în plin divorț. Sexy-impresara face senzație în online

12.11.2021, 15:17
FOTO/ Anamaria Prodan s-a pozat aproape goală, în Dubai, în plin divorț. Sexy-impresara face senzație în online
Foto: Anamaria Prodan/ Instagram

Anamaria Prodan, în vârstă de 48 de ani, face senzație în rândul reprezentanților sexului tare. Sexy-impresara nu se sfiește să își etaleze formele pe rețelele de socializare. Ultima sa postare îi pune în evidență trupul bine lucrat, dar și bustul generos. Postarea vedetei a adunat numeroase aprecieri din partea celor care o urmăresc pe rețele de socializare. Vedeta a declarat, recent, că nu exclude un al treilea mariaj, deși nu a divorțat de cel de-al doilea soț.

În plin divorț, Anamaria Prodan se bucură din plin de Dubai, unde se află. Agentul FIFA a fost în centrul atenției în ultima perioadă, fapt ce se datorează zvonurilor de divorț dintre ea și Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan este o femeie lipsită de inhibiții. În vârstă de 48 de ani, impresara  nu se sfiește să-și arate trupul lumii întregi.

Anamaria Prodan, aparitie super-sexy: Wow

Îmbrăcată sumar, într-o lenjerie intimă din plasă, prin care se pot vedea chiar și cele mai ascunse părți ale corpului, Anamaria Prodan este, fără doar și poate, mai sexy ca niciodată.

“Me or man in the house“, a adăugat impresara la fotografia postată.

Postarea Anamariei Prodan a adunat peste 17.000 de aprecieri din partea internauților, în primele două ore, iar comentariile nu au întârziat să apară.

“Începând de azi împodobim candelabrul“, i-au transmis internauții.

În ultima vreme, sexy-impresara și-a construit o imagine super-sexy, pe rețelele de socializare.

Anamaria Prodan s-a fotografiat în cadă. “Păi cine mai e ca tine?”

Anamaria Prodan s-a fotografiat într-o ipostază provocatoare în cadă, într-un hotel din Dubai.

Recent, impresara s-a pozat îmbrăcată sumar, într-un body de culoarea pielii și încălțată cu o pereche de sandale cu toc.

Impresara Anamaria Prodan a comentat despre eventualitatea de a se căsători din nou, după separarea de antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf, cel de-al doilea soț al său.

”Mă voi mărita imediat”

Aceasta a afirmat că nu ar spune nu unui nou mariaj.

Eu pot să îmi aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers, care mă va trata ca pe o zână. Mă voi mărita imediat. Cu cel mai bogat, cel mai deștept, cel mai șarmant bărbat din Univers”, a spus Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Cătălin Botezatu a vorbit și el despre Anamaria Prodan, afirmâd că acesta merită cel mai tare bărbat.

Cătălin Botezatu: De acum începe viața, nu cu un milionar, cu un miliardar

„De acum începe viața, nu cu un milionar, cu un miliardar, pentru că milionară e ea. E prietena mea de-o viață și aș putea să dau multe din casă, dar nu dau. Îmi doresc pentru ea tot ce e mai bun pe lumea asta și pentru că știu că este puternică și pentru că o iubesc, nu îmi pasă ce spun haterii, merită cel mai tare bărbat, până acum nu l-a avut”, a spus Cătălin Botezatu.

citește și...