Anamaria Prodan, răsfățată de soț. Gestul făcut de Laurențiu Reghecampf

22.05.2020, 13:54
Anamaria Prodan, răsfățată de soț. Gestul făcut de Laurențiu Reghecampf

Impresara Anamaria Prodan este tratată ca o regină de soțul ei, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, care se află în Dubai alături de familia sa, are un mariaj perfect cu antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Acesta o răsfață pe partenera sa de viață cu absolut orice. Cea mai recentă dovadă în acest sens este gestul pe care Laurențiu Reghecampf l-a făcut pentru consoarta sa.

Într-o fotografie postată de impresară pe contul ei de Instagram, aceasta a fost surprinsă în timp ce soțul ei îi aduce mâncarea la pat și îi dă chiar și mănânce.

”Când nu te simtți bine … sau cââd ai chef să stai în pat să lenevesști… te iubesc Soarele meu drag ! Oare ce am făcut ca să te merit ?…. #perfecthusband❤️ #perfectman #iloveyou #hubbylove❤️❤️❤️”, a notat Anamaria Prodan în dreptul fotografiei respective.

Postarea a primit peste 12.00 de like-uri în numai două ore.

Fanii cuplului Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf au fost impresionați de gestul făcut de antrenor pentru soția sa.

Se află la a doua căsătorie

Anamaria Prodan, în vârstă de 47 de ani, este cunoscută publicului larg ca impresară și vedetă de televiziune. Este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. De asemenea, vedeta mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este cunoscut băiatul, pe care îl are cu actualul său soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Acesta din urmă are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior.

”Reghe este sufletul meu pereche”

Anamaria Prodan usține că nu s-a certat niciodată cu soțul ei, Laurențiu Reghecampf.

„În toţi aceşti ani de căsnicie nu ne-am certat niciodată. Că mă mai enervez, că avem păreri contradictorii, dar nu dormim niciodată supăraţi.

Nu se întâmplă ca celălalt să plece într-o altă cameră sau să luăm o pauză, la noi nu există aşa ceva. Aş dori tuturor o relaţie ca a noastră, bazată pe încredere, respect, dragoste, este ceva unic.

Reghe este sufletul meu pereche. Dacă visez ceva noaptea, îmi ia ziua”, a declarat impresara într-un interviu pentru okmagazine.ro.

citește și...