Anamaria Prodan, panicată din cauza fiicei celei mici! Sarah a rămas blocată în America din cauza coronavirusului

28.03.2020, 01:07
Anamaria Prodan, panicată din cauza fiicei celei mici! Sarah a rămas blocată în America din cauza coronavirusului

De teama coronavirusului, Anamaria Prodan s-a autoizolat în casa luxoasă din Dubai, alături de membrii familiei sale. În plus, soțul ei, Laurențiu Reghecampf, și-a adus și băiatul din prima căsnicie, pe Luca.

Anamaria Prodan, panicată din cauza fiicei celei mici!

Impresara a reușit să își aducă și fiica cea mare din Milano, cunoscută ca model internațional. Rebecca locuia în Italia de 3 ani, acolo unde urma studii universitare. Din cauza coronavirusului, tânăra a decis să se mute pe o perioadă nedeterminată în Dubai, alături de mama sa.

Din păcate, Anamaria Prodan este panicată pentru fiica ei cea mică, care a rămas blocată în America în această perioadă. Sarah nu mai poate călători spre Dubai, pentru că anumite zboruri din SUA au fost anulate.

‘Nu mai poate pleca de acolo. Teama de răspândire a coronavirusului a determinat oficialitățile americane să închidă granițele și să anuleze zborurile înspre alte țări. Astfel că, Sarah va rămâne acolo, lucru care o determină pe Ana să aibă inima cât un purice. Se știe cât de mult ține ea la copii și faptul că fata îi este departe o consumă teribil. Să sperăm că totul se va termina cu bine, căci nu este de joacă în nicio țară din lume’, au dezvăluit prietenii soției lui Reghe, pentru Wowbiz.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

❤️

O postare distribuită de Sarah Dumitrescu Reghecampf (@sarahh) pe

citește și...