Anamaria Prodan, mesaj dureros la 3 ani de la moartea mamei sale. A vărsat lacrimi amare la mormânt: “Ești viața mea toată”

16.04.2021, 18:50
Anamaria Prodan, mesaj dureros la 3 ani de la moartea mamei sale. A vărsat lacrimi amare la mormânt: Ești viața mea toată
Anamaria Prodan, mesaj dureros la 3 ani de la moartea mamei sale. A vărsat lacrimi amare la mormânt: "Ești viața mea toată"

Pe 16 aprilie s-au împlinit 3 ani de când Ionela Prodan, mama Anamariei Prodan, s-a stins din viață! Solista de muzică populară a decedat răpusă de un cancer galopant la pancreas. 

Cea mai afectată de moartea artistei a fost fiica ei cea mare, Anamaria Prodan! Nici anul acesta, impresara nu a pierdut ocazia de a merge la mormântul mamei sale, la Cimitrul Bellu, pentru a-i aprinde o lumânare.

Anamaria Prodan și-a comemorat mama

Cu toate că au trecut trei ani, Anamaria Prodan încă nu poate trece peste moartea mamei sale. Vineri, 16 aprilie, aceasta a mers la cimitir, pentru a comemora trei ani de la trecerea în neființă a Ionelei Prodan.

Pe contul ei de Instagram, Prodanca a publicat două imagini de la mormântul celei care i-a dat viață, dar și un mesaj dureros.

‘Ești viața mea toată și știu că, de unde ești, mă veghezi și aperi de tot răul de pe lume. Te iubesc fără margini, mama mea dragă!’, a scris Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

Ionela Prodan s-a stins din viață pe un pat din spitalul Elias, la 16 aprilie 2018. Știa că moartea îi dă târcoale, aşa că Ionela Prodan a fost prevăzătoare şi şi-a făcut din timp testamentul. Şi-a chemat fiicele şi le-a împărţit în mod egal toată agoniseala din cei peste 35 de ani de carieră.

Patru case, terenuri şi conturi în bănci, un teren agricol şi unul intravilan, două maşini, bijuterii în valoare de 5.000 de euro, tablouri de 10.000 de euro. Ionela Prodan a avut grijă şi de nepoţii pe care îi iubea ca pe ochii din cap. Pentru fiecare, cântăreaţa a lăsat câte un cont cu câte 30.000 €, pe care să-i folosească după ce devin majori.

citește și...