Anamaria Prodan l-a sărutat pe unul dintre cei mai influenți oameni din lumea sportului, la petrecerea din Dubai. Soția bărbatului era prezentă la eveniment

03.11.2021, 22:01
Anamaria Prodan l-a sărutat pe unul dintre cei mai influenți oameni din lumea sportului, la petrecerea din Dubai. Soția bărbatului era prezentă la eveniment

Anamaria Prodan (48 de ani) încearcă să se bucure de viață, în Dubai. La petrecerea organizată pe un yacht luxos, intitulat ”Billionaire”, sexy-impresara a petrecut alături de artiști și vedete din lumea sportului.

Surpriza serii a fost când agentul FIFA l-a sărutat din greșeală pe Eduard Irimia, persoana care a fondat Superkombat.

Seara de marți a început cu o petrecere unde au participat mai multe persoane publice și oameni influenți, printre care se numără Ruby, Cătălin Botezatu, Otilia, Anamaria Prodan și Eduard Irimia.

Sexy-impresara a sărutat un bărbat

Deși se află în plin divorț, Anamaria Prodan încearcă să uite de trădarea soțului, Laurențiu Reghecampf. Unul din cei mai puternici oameni din lumea sportului, Eduard Irimia, a fost și el prezent la petrecerea exclusivistă, fiind organizator.

La un moment dat, sexy-impresara l-a sărutat de câteva ori pe obraz pe Eduard Irimia, iar imediat, din greșeală, l-a pupat pe gură. Eduard Irimia i-a spus la ureche că soția sa este prezentă la eveniment. Impresara s-a amuzat de situație și a salutat-o pe soția omului de afaceri.

Artista Ruby s-a bucurat, de asemenea, de petrecere. Mai mult, aceasta s-a declarat mândră de rezultatele obținute de un luptător din Superkombat.

Anamaria Prodan a petrecut în Dubai, alături de ”cei mai influenți oameni ai lumii”

Artista Rubi a fost sufletul petrecerii, binedispusă și în formă pentru a petrece toată noaptea.

„Sunt live acum! Vă pupăm de aici, de la cea mai frumoasă petrecere din Dubai! Vă pupă dulcețile! Sunt aici cu cea mai selectă companie. Sunt aici cu marele Cătălin Botezatu, idolul românilor, și cea mai puternică femeie din România, visez la puterea și determinarea ei, pentru asta muncesc, Anamaria Prodan”, le-a transmis Ruby internauților, în timpul live-ului.

Impresara Anamaria Prodan s-a întors în Dubai, după ce Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț. Anamaria Prodan anunţase deja că își dorește să se îndepărteze de țară.

Impresara este decisă să-și refacă viața

”Nu vreau să rămân singură. Eu nu sunt omul să stea închisă în casă singură. Eu vreau un om lângă mine, lângă care să-mi petrec bătrânețea și să mor. Nu știu dacă va fi tot din sport al treilea meu soț.

Am spus profilul, că vreau un bărbat cu bani, deștept, educat, nu vreau pe cineva care nu înțelege despre ce e vorba în viață. Vreau un bărbat cu coloană, să nu se îndoaie stânga-dreapta, vreau un bărbat alături de care când intru în restaurant să se facă liniște”, a declarat Anamaria Prodan, la ProX.

Cum arată bărbatul perfect, în viziunea impresarei

„Bărbatul perfect? În momentul în care intru cu el undeva – așa cum i-am spus și lui Laurențiu Reghecampf – trebuie să se facă liniște. Toată lumea trebuie să spună că a venit Anamaria Prodan cu soțul sau cu iubitul ei. Dacă într-o sală sunt murmure și zâmbete, și coate, când intră soțul meu înseamnă că nu este ceea ce trebuie”, a declarat impresara.

citește și...