Anamaria Prodan, ipostază tandră cu soțul său, în dormitor. Imaginea care a adunat mii de like-uri

31.03.2021, 16:15
Anamaria Prodan, ipostază tandră cu soțul său, în dormitor. Imaginea care a adunat mii de like-uri

Anamaria Prodan apare într-o ipostază plină de tandrețe alături de soțul său, Laurențiu Reghecampf.

Impresara Anamaria Prodan și antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf formează un cuplu de invidiat. Cei doi se înțeleg perfect și nu ezită să-și arate public dragostea. Recent, Anamaria Prodan s-a fotografiat în dormitor alături de partenerul ei de viață, într-o ipostază plină de tandrețe.


”Iubire. Încredere. Soțul perfect. Familie”, a scris impresara în dreptul imaginii care a primit peste 13.000 de like-uri din partea celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Când și unde s-au cunoscut Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. De asemenea, binecunoscuta impresară mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este cunoscut băiatul, pe care îl are cu actualul său soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Laurențiu Reghecampf are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior. Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit cu Mariana Boldea, actualmente Pfeiffer. Au format din 1994 până în 2008.

Anamaria Prodan și actualul său soț, Laurențiu Reghecampf, s-au întâlnit cu foarte mulți ani în urmă și chiar au avut o relație, însă s-au separat și fiecare s-a căsătorit cu altcineva, ca după ani să ajungă și ei în fața altarului.

„Ne-am cunoscut la Hotel Intercontinental. El era în cantonament cu echipa naţională şi ieşeau la plimbare, iar eu treceam pe lângă hotel. Ne ştiam din lumea fotbalului şi ne-am oprit să vorbim. Aşa a început relaţia noastră. El era foarte tânăr, avea 17 ani şi jumătate şi a durat ceva. Legătura a fost scurtă şi foarte frumoasă, dar eu nu-mi doream căsătorie, consideram că e prea devreme pentru un asemenea pas, şi atunci drumurile noastre s-au separat”,  povestea Anamaria Prodan într-un interviu.