Anamaria Prodan, declarații categorice despre soțul său, Laurențiu Reghecampf. ”Omul ăsta nu merită să i se terfelească numele”

15.04.2021, 15:03
Anamaria Prodan, declarații categorice despre soțul său, Laurențiu Reghecampf. ”Omul ăsta nu merită să i se terfelească numele”
Anamaria Perodan, declarații categorice despre soțul său, Laurențiu Reghecampf. ”Omul ăsta nu merită să i se terfelească numele”

Anamaria Prodan a făcut declarații despre partenerul său de viață, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. De asemenea, binecunoscuta impresară mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este cunoscut băiatul, pe care îl are cu actualul său soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Laurențiu Reghecampf are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior. Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit cu Mariana Boldea, actualmente Pfeiffer. Au format din 1994 până în 2008.

În ultima perioadă de timp s-a zvonit că Laurențiu Reghecampf ar avea și alte femei în viața lui, în afară de partenera de viață. Impresara Anamaria Prodan a comentat pe marginea acestei situații. “Zilele alea, când toată lumea scria de soţul meu, au fost cumplite. Noi îl ştim pe Laurenţiu. Şi toţi prietenii noştri îl ştiu. Toţi l-au îndrăgit pentru minunăţiile pe care le-a creat. Pentru noi, el este soarele nostru. Pentru noi, omul ăsta nu merită să i se terfelească numele. A fost şi este un bărbat exemplu. Este un tată minunat. La un moment dat cedezi. Şi ca nevastă, şi ca fiică, fiu. Te gândeşti: ”De ce?”. Nu a făcut nimic rău nimănui! Nu a vorbit niciodată pe nimeni de rău. Laur a ajutat la fel de multă lume ca şi mine. Noi suntem o echipă foarte puternică de ani de zile. Lumea încearcă să dezbine unde cred ei că e punctul slab”, a declarat Anamaria Prodan pentru spynews.ro.


Vedeta a explicat și ce le-a spus copiilor săi despre ceea ce citesc în presă: “A fost mai uşor când erau mici şi nu citeau. Apoi am început să le explic. I-am învăţat de mici că nu trebuie să creadă ce citesc. Trebuie să treacă întâi prin creier totul. Trebuie să întrebe dacă au de pus întrebări”.

Ce a declarat Laurențiu Jr. despre tatăl său


Și Laurențiu Reghecampf Jr. a dăcut declarații despre tatăl său.

“Tata ne-a învăţat să respectăm pe toată lumea. Ne-a spus despre fetele care ies în presă şi spun lucruri neadevărate. Ne-a învăţat că sunt fete care încearcă să profite. Că sunt fete care vor să facă alte chestii. Aş vrea ca lumea să ştie că ce spune lumea despre mama sau tata nu este adevărat”, a declarat fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecamp pentru sursa citată anterior.

”Când mama face transferuri, unii oameni nu sunt fericiţi. Unii oameni spun chestii urâte despre tata că a fost la Steaua. Zic chestii urâte despre ei care nu sunt adevărate. Nu poţi să spui ceva urât despre un om dacă nu îl ştii. Eu ştiu că nu ar face niciodată ce spun oamenii”, a mai spus acesta.

citește și...