FOTO / Anamaria Prodan, apariție de senzație. ”Din față sau din spate, mereu perfectă”

13.03.2021, 10:31
FOTO / Anamaria Prodan, apariție de senzație. ”Din față sau din spate, mereu perfectă”
Anamaria Prodan, apariție de senzație. ”Din față sau din spate, mereu perfectă”

Anamaria Prodan a avut din nou o apariție de senzație pe internet. Aceasta s-a lăsat fotografiată într-o ipostază super sexy.

Impresara Anamaria Prodan, în vârstă de 48 de ani, a făcut din nou spectacol pe rețelele de socializare. Aceasta a postat o fotografie în care apare într-o ipostază extrem de sexy.

Vedeta a postat pe Instagram o imagine în care pare că nu poartă lenjerie intimă, ci trupul ei este acoperit doar cu un dres din plasă, în timp ce în partea de sus a corpului nu poartă nimic. „Din față sau din spate, mereu perfectă”, a scris imperesara în dreptul imaginii care a adunat aproape 30.000 de like-uri.

Anamaria Prodan, despre întâlnirea cu actualul său soț, Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. De asemenea, binecunoscuta impresară mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este cunoscut băiatul, pe care îl are cu actualul său soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Laurențiu Reghecampf are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior. Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit cu Mariana Boldea, actualmente Pfeiffer. Au format din 1994 până în 2008.

În autobiografia sa, Anamaria Prodan a vorbit despre actualul său soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Impresara și-a amintit despre momentul în care l-a cunoscut pe acesta.

„Ce tineri eram, sub 20 de ani amândoi, când ne-am cunoscut și altfel decât din auzite și văzute pe terenul de fotbal! Prea tineri, copii încă, am decis eu când el, Laurențiu Aurelian Reghecampf, deja jucător de lot național, a propus să ne căsătorim (…) i-am replicat că e prea devreme pentru un asemenea pas și, de ne e scris să fim împreună, va fi, cândva, într-o altă perioadă, dar pentru totdeauna. (…) Ne-am despărțit prieteni, pentru a ne reîntâlni după 13 ani, în 2005. Și zâmbesc acum, la ceas de rememorare”, a mărturisit vedeta.

citește și...