Anamaria Prodan, apariție de milioane la o emisiune TV. A purtat bijuterii de 500.000 de euro

30.12.2020, 09:24
Anamaria Prodan, apariție de milioane la o emisiune TV. A purtat bijuterii de 500.000 de euro
Anamaria Prodan, apariție de milioane la o emisiune TV. A purtat bijuterii de 500.000 de euro

Impresara Anamaria Prodan a apărut într-o emisiune de televiziune cu bijuterii în valoare de jumătate de milion de euro.

Anamaria Prodan a fost invitată în platoul emisiunii ”40 de întebări cu Denise Rifai”, de la postul de televiziune Kanal D.  Impresara a apărut în platoul emisunii îmbrăcată într-un elegant costum bărbătesc.

Accesoriile au fost cele care au atras atenția moderatoarei TV, care nu a ezitat să o întrebe pe Anamaria Prodan cât ciostă bijuteriile pe care le-a purtat la emisiune. Este binecunoscut faptul că Anamaria Prodan este mare iubitoare de bijuterii de lux.

Anamaria Prodan a făcut calculul bijuteriilor la emisiune


Anamaria Prodan a avut la mână 9 brățări și conform unui calcul rapid făcut chiar de ea, acestea valorează în total în jur de 190.000 de euro.

Apoi, impresara a continuat cu celebrul inel de logodnă.

”Inelul de logodnă, care are diamant de 2,5 carate – 170.000 de euro și inelul de lângă, inelul Cartier (cadou de la Laurențiu Reghecampf) – 30.000 de euro, ceasul Richard Mille – 100.000 și ceva…”, a făcut Anamaria Prodan un calcul rapid al bijuteriilor purtate la emisiunea prezentată de Denise Rifai la Kanal D, notează wowbiz.ro.

Câți bani a făcut Anamaria Prodan din fotbal

Anamaria prodan a mai fost întrebată la emisiunea respectivă și câți bani a făcut din fotbal.

Impresara a mărturisit că a făcut foarte mulți bani în acest domeniu.

”Am făcut mulți bani din fotbal. Niciodată nu cred că am socotit banii pe care i-am făcut, pentru că pe lângă banii pe care-i fac, am cheltuieli enorme, cu jucătorii, cu antrenorii… Ar trebui să mă întrebi câți bani mi-au rămas din fotbal, dar mi-au rămas și de acolo foarte mulți. Mulți, milioane de euro”, a declarat Anamaria Prodan, conform sursei mai sus-menționate.

Ce a spus Anamaria Prodan despre bărbații celebri care au curtat-o

Anamaria Prodan a afirmat că a fost curtată de bărbați celebri care i-au făcut avansuri fără să țină cont că este căsătorită.

Vedeta nu a vrut însă să dea niciun nume.

”Majoritatea. Majoritatea celebrilor. Dar este o chestie firească pentru că sunt o femeie frumoasă și sunt o femeie cu creier și sunt o femeie care în momentul în care deschide gura, atrage ca un magnet. N-am de ce să fiu modestă. Modestia este pentru oamenii mai puțin pregătiți. Rolul bărbatului este acela de a vâna, de a cuceri. Este firesc ca ei să încerce, prin natura lor de bărbați. Depinde de femeie, cum vede această…”, a spus ea.

 

citește și...