Anamaria Prodan, amenințată de Victor Becali: „Am fost la pușcărie! Nu mai răspund pentru faptele mele” | Prima reacție a sexy-impresarei

04.11.2021, 18:10
Anamaria Prodan, amenințată de Victor Becali: „Am fost la pușcărie! Nu mai răspund pentru faptele mele” | Prima reacție a sexy-impresarei

Șirul amenințărilor continuă între familia Becali și Anamaria Prodan. Victor Becali a reacționat, după ce sexy-impresara Anamaria Prodan a spus că îl pune pe fratele său „în genunchi în fața lui Reghecampf”. Soția lui Laurențiu Reghecampf i-a răspuns la fel de dur și i-a transmis un avertisment lui Victor Becali.

 

Totul a pornit de la declarațiile lui Giovanni, care anunțase că Laurențiu Reghecampf vrea să semneze cu firma sa de impresariat. Anamaria Prodan a declarat că nu este adevărat și i-a sugerat lui Victor Becali să nu se mai lege de familia ei. În caz contrar, familia Becali ar putea ajunge la închisoare.

Reacția lui Victor Becali a fost una dură, avertizând-o pe sexy-impresara să se abţină de la comentarii făcute la adresa lui şi a familiei lui.

„Nu ne poate pune ea pe noi în genunchi”

„Bătrâni suntem, obosit sunt uneori seara, puşcărie am făcut amândoi. Am fost la puşcărie, nu pot să neg evidența, nu? Dar dacă mai vorbește de familia ea, nu mai răspund pentru faptele mele. Spuneți că nu e în regulă să zic asta, dar când ea zice că ne pune în genunchi, e în regulă?

Cum ar fi dacă eu aş vorbi de familia dumneavoastră, a fiecărui jurnalist care mă critică sau nu scrie ce îmi place mie? Chiar dacă ne contrăm la anumite subiecte, există respect. Doamna respectivă să nu se mai refere la familia mea, asta îi transmit public! Am văzut că stă la masă cu tot felul de tipi musculoşi în nişte poze, nu mă impresionează.

De la o anumită vârstă, nu mă impresionează astfel de lucruri. În plus, nu ne poate pune ea pe noi în genunchi… M-aţi văzut vreodată pe mine sau pe fratele meu în genunchi? Eu nu-mi aduc aminte”, a declarat Victor Becali, într-o intervenție la Radio Sport Total FM.

Anamaria Prodan: Ajung acasă și mă opresc direct la ambasada mea

Anamaria Prodan a avut o reacție la fel de dură, joi, pentru ProSport, la adresa lui Victor Becali, după ce impresarul a amenințat-o.

„Cine este specimenul ? Nu-l cunosc. Să stea liniștit pe fundul ăla uriaș pătrat, că ajung acasă și mă opresc direct la ambasada mea. De acolo știe ce urmează. Să-și învețe fratele să vorbească despre altcineva! Niciodată un cuvânt despre familia mea, prea am suportat mizeriile lor ani de zile. Stau cu musculoși la masă? Stau cu prieteni la masă.

Acei musculoși sunt campioni, nu cârpe care nu dau doi bani pe ei. Dacă a ajuns Victor, care încărca baterii și își ardea mâinile cu acid de îndemânatic ce era, să vorbească și el cu mine, s-a dat lumea peste cap. Cred că jocul de glezne este indicat pentru el. Nu am treabă cu el sau cu ei. Le-am transmis prin prietenii comuni să-și vadă de bătrânețea lor. Dacă nu vor, no problem, eu acționez pe cale legală”, a declarat Anamaria Prodan pentru prosport.ro.

Anamaria Prodan: Eu le-am transmis celor din familia Becali să-și vadă de viața lor

Anamaria Prodan și frații Becali sunt într-un conflict declarat în ultimele zile, după ce Ioan Becali a anunțat că Laurențiu Reghecampf l-a rugat să îl reprezinte.

„Nu este adevărat. Sunt maimuțoi care se trezesc vorbind. Are demnitate Reghecampf, nici chiar așa…Tocmai am vorbit cu soțul eu și zâmbea: Ana, mu e adevărat nimic. Se baga în seama. Ăștia sunt genul ăla de mafioți din «Las Fierbinți». Prind și ei niște momente că sunt uitați de lume, de soartă și de viață și se bagă în seamă pe spatele altora care sunt mult prea șmecheri, Prodan și Reghecampf. Mult prea șmecheri față de ăștia care văd mult prea multe filme la televizor.

Ei cred că dacă sunt singuri în competiție și ies pe locul doi își permit să facă tot felul de golănii. Le transmit că nu mor vulturii când vor fluturii. Când mă voi întoarce în țară, îi strâng pe toți. Avocați, «neavocați», manageri, «nemanageri» și îi pun în genunchi în fața lui Reghecampf și apoi o să vedeți ce se vă întâmpla”, a spus Anamaria Prodan pentru GSP.ro.

 

 

citește și...