Ana Morodan s-a filmat goală în cadă. Imaginile au fost difuzate la TV. „Sper că puneți blur”

18.03.2022, 12:56

Ana Morodan a apărut complet goală la TV. Bloggerița s-a dezbrăcat de tot și s-a lăsat filmată de echipa Antena Stars. Mai mult, blondinei nu i-a păsat că i s-au filmat părțile intime la TV și s-a amuzat copios. „Eu mă bag goală în apă. Închide camera, că te văd! Bărbați n-am bătut”, a spus Ana Morodan

Nu mai este un secret pentru nimeni că vedeta obișnuiește să surprindă cu aparițiile ei șocante. Contesa digitală a făcut show în ediția cu numărul 9 al reality show-ului „REAlă by Ana Morodan”.

Vedeta a participat la o campanie publicitară pe care a făcut-o acasă, în cadă. Blondina s-a lăsat filmată pe toată perioada ședinței foto și nu a ezitat să lase să i se vadă părțile intime ale corpului.

Ana Morodan a apărut complet goală la TV

„Eu mă bag goală în apă. Închide camera, că te văd! Bărbați n-am bătut, dar camere am spart. (…) Claudiu, ai zis pe testimoniale că nu mai suporți să mă vezi dezbrăcată, în costumul Evei, acum pentru această campanie trebuie să intru cu lenjeria. Apreciază că mi-am pus culoarea pielii! Va trebui să puneți blur. Eu sper că voi veți pune blur! (…) Andrei, să îmi schimbi operatorii ăștia perverși, că eu nu mai pot”, a spus Ana Morodan în cadrul emisiunii.

Nu e prima dată când blondina apare topless. Contesa Digitală a mers pe stradă pe jumătate dezbrăcată, în sânii goi și în chiloți. ”Tu doar ține mâna pe sâni, că oricum de când ai slăbit sunt șosete”, a scris Ana Morodan pe Instagram pe atunci.

Vedeta, despre operații estetice

Ana Morodan infirma că a apelat la operații estetice si spunea că a ajuns la un nivel de acceptare și iubire de sine care îi permite să fie mândră de modul în care arată.

„Mi-e frică să bag un corp străin în mine, dar la un moment dat. Însă deocamdată mă simt foarte bine cu mine și cu corpul meu. Faptul că zic eu așa că am ț***e lăsate pe Instagram, o zic așa de doru lelii. Și o zic gen: “Da, fraierilor, știu că am ț***e lăsate” Să ne calmăm! Ce să vedeți, Planeta încă se învârte!Faptul că fac mișto de mine și că vorbesc cu lejeritate și îngăduință și simpatie. A fost un drum și încă este un drum de acceptare de sine, de iubire de sine, de cunoaștere, de autocunoaștere. Da, practic, văd că este un drum pe care, în special, femeile îl caută și nu ajung acolo”, a declarat Ana Morodan pentru Cancan.

citește și...