Ana Morodan, dezvăluiri despre momentul în care s-a mutat în București. ”Aveam 200 de lei în buzunar”

18.07.2020, 09:36
Ana Morodan, dezvăluiri despre momentul în care s-a mutat în București. ”Aveam 200 de lei în buzunar”
Ana Morodan, dezvăluiri despre momentul în care s-a mutat în București. ”Aveam 200 de lei în buzunar”

Ana Morodan a povestit despre problemele cu care s-a confruntat în momentul în care a decis să se mute în Capitală.

Ana Morodan a făcut mărturisiri pentru libertatea.ro.

”Când am venit în Capitală, am venit cu un crez și anume, că oamenii, dacă e să aibă caracter, pot să fie oriunde în lumea asta. Știi că în provincie toți spun că-n București oamenii sunt răi. E un lucru pe care încă îl cred, că poți să întâlnești oameni cu un calibru excepțional într-un loc, să zicem, rău famat”, a spus vedeta.

Ana Morodan a mărtuisit că atunci când a venit în Capitală a plâns în tren.

”În primul an, am avut mai mult probleme motrice. Am plecat fix de ziua mea, 19 ianuarie, cu un geamantan cu haine de vară, iar la București erau -16 grade. Am plâns în tren, pentru că dezrădăcinarea e foarte grea, chiar dacă o faci în aceeași țară.

Am venit cu trenul, pentru că aveam permisul de conducere suspendat, deci a trebuit să circul cu mijlocul de transport în comun. Eu, agrofobică, în aglomerație. Trebuia să merg cu metroul până în Pipera, unde lucram ca director executiv la o corporație și nu știam să ajung. A fost groaznic”, a mai spus ea.

”Mă împrumutam de la prietenii mei”

Ana Morodan a venit în București cu 200 de lei și a reușit să supraviețuiască împrumutând bani de la prietenii săi.

”Aveam 200 de lei în buzunar când am ajuns. Mă împrumutam de la prietenii mei, care acum îmi sunt colegi, cu sume de 50 de lei. Mi-a fost foarte greu să mă organizez. Când am dat de patiserii s-a terminat cu silueta mea de 48 de kilograme”, a mai dezvăluit vedeta pentru sursa citată.

Cum s-a ales Ana Morodan cu porecla ”Contesa Digitală”

Vedeta online Ana Morodan, în vârstă de 35 de ani, este cunoscută drept ”Contesa Digitală”. Aceasta a explicat de unde i se trage acest supranume.

Ana Morodan a făcut mărturisiri. Vedeta a explicat de unde vine porecla pe care o are și sub care este cunoscută de toată lumea, și anume ”Contesa Digitală”.

„Povestea a pornit în adolescenţă, la Arad. Ador aristocraţiile, porţelanurile, catifeaua şi ceaiurile cu bârfe, iar prietenii îmi spuneau des ”Te crezi contesă?!””, a dezvăluit Ana Morodan

citește și...