Ana Morodan, despre izolarea la domiciliu. ”Și înainte de pandemie eu peteceam foarte mult timp acasă”

28.03.2020, 12:58
Ana Morodan, despre izolarea la domiciliu. ”Și înainte de pandemie eu peteceam foarte mult timp acasă”
Ana Morodan, despre izolarea la domiciliu. ”Și înainte de pandemie eu peteceam foarte mult timp acasă”

Ana Morodan a vorbit despre cum decurge viața sa în plină pandemie de coronavirus în România, când este nevoită să stea izolată la domiciliu.

Ana Morodan, cunoscută și drept ”Contesa Digitală”, a afirmat că pentru ea autoizolarea nu este chiar atât de grea, având în vedere că nici înainte nu ieșea pra mult din casă.

”Chiar și înainte de pandemie eu petreceam foarte mult timp acasă, respectiv la #theMOffice pentru că nu-mi plac neapărat ieșirile și evenimentele sociale. Am mai spus-o și o repet… sunt mizantropă, dragă! Să știți că am la fel de multă treabă și acum, îmi organizez și reorganizez business-urile și mă ocup în același timp mai mult de mine și de pasiunile mele casnice. Nu știu alții cum sunt, dar eu încă n-am avut timp să mă plictisesc”, a mărturisit vedeta pentru click.ro.

Vedeta a explicat și cum decurge o zi din viața sa în această perioadă.

”Mă trezesc devreme, fac câteva mișcări de yoga ca să-mi mențin cât de cât tonusul “contesistic”, îmi pun un compleu superb de casă și câteva șiraguri de perle și îmi beau cafeaua în videocall cu colegii mei de la #theMOffice. Facem prima ședință a zilei, apoi mă ocup de task-urile pe care le setez pentru ziua respectivă: telefoane, discuții, planuri, diverse proiecte pentru clienții cu care lucrez, brainstorming-uri, organizări și reorganizări.

La prânz am o pauză scurtă în care îmi pun o mască hidratantă, mă ocup de plante și mă relaxez puțin. Apoi am un al doilea videocall cu colegii mei și îmi continui activitățile pănă în jurul orei 20.00. Seara citesc, mă uit la Netflix și petrec timp prețios cu Fitzgerald, prea-iubitul motan care e plictisit deja de dormit și începe să toarcă pentru mama lui într-un ritm care mă binedispune teribil”, a afirmat Ana Morodan.

citește și...