Cu ce se ocupă Ana Maria Mocanu, după ce a revenit în ţară! Fosta asistentă tv s-a despărţit de iubit

12.11.2019, 11:52
Cu ce se ocupă Ana Maria Mocanu, după ce a revenit în ţară! Fosta asistentă tv s-a despărţit de iubit
Cu ce se ocupă Ana Maria Mocanu, după ce a revenit în ţară! 

Ana Maria Mocanu, fosta asistentă tv, a suferit enorm din cauza fostului iubit, dar a reuşit să treacă cu bine peste tot.

Aceasta a revenit în România în vară, după ce a ales să se despartă de Giani, bărbatul care i-a stat alături 3 ani. Ana Maria Mocanu se mutase în Barcelona, Spania, alături de iubitul ei, şi renunţase la cariera în televiziune.

Cu ce se ocupă Ana Maria Mocanu, după ce a revenit în ţară!

Acum, că este o femeie liberă, tânăra şi-a reluat vechile obiceiuri. Fosta asistentă TV a început să danseze din nou şi îi merge de minune. Ana Maria Mocanu merge la evenimentele din străinatate şi a început să apără şi în videoclipurile artiştilor de la noi.

“Viaţa mea este bună ca să spunem aşa. Muncesc, am început din nou seria de evenimente. Am fost plecată la Londra, Italia, urmează iar Londra. Am început iar să reapar în videoclipuri, am filmat cu diferiţi artişti şi muncesc”, a declarat Ana Mocanu pentru Antena Stars.

“Îmi era şi dor şi cum eu am cochetat mereu în domeniul ăsta, am zis de ce nu. A fost o pauză destul de lungă, nu a fost o pauză de câteva luni. A fost o pauză destul de lungă şi chiar am primit foarte multe mesaje, la modul “vai, ce te-ai schimbat, să nu te recunoaştem! “. Eu consider că nu m-am schimbat atât de mult încât să nu pot fi recunoscută, dar da, reacţiile oamenilor sunt oarecum pozitive”, a mai spus aceasta.

 

View this post on Instagram

 

? Giveaway ? @monet_k_flowers aduce un cadou perfect pentru toate femeile din viata noastra. Trandafiri parfumati din sapun,un cadou ideal pentru a-ti surprinde persoana iubita . O amintire de neuitat,impachetata frumos in forme variate. Se pot realiza in orice combinatie de culori la cererea clientului. Ofera un buchet colorat mamei,surori,iubitei sau oricarei femei importante pentru tine. -Acest buchet colorat in forma de inima,vine la pachet cu : – set agrafe din perle – brosa – esarfa. Ce trebuie sa faci pentru a câștiga? 1) Follow: @monet_k_flowers @ana_maria__mocanu 2) Tag la 2 prieteni intr-un comentariu ( puteți da tag la mai mulți prieteni pentru a avea mai multe șanse, dar aceștia sa fie diferiți ) Poți sa dai un share pe story cu tag la mine ca sa afle și prietenii tai de acest giveaway ‼️❤️ Mult succes tuturor!? Câștigătorea o vom anunța pe la mine pe story,17 octombrie ora 20:00. #giveaway #giveawayinternational #giveawayromania #giveawayro #giveaways #giveawayeurope #concurs #premiu #castiga #romania #romanianinfluencer #romanianblogger #bucuresti #iasi #constanta #timisoara

A post shared by Ana-Maria Mocanu? (@ana_maria__mocanu) on

citește și...