Ana Baniciu și-a petrecut vacanța în Italia. ”Dacă mai stăteam două săptămâni, mă întorceam dublă”

17.09.2020, 12:34
Ana Baniciu și-a petrecut vacanța în Italia. ”Dacă mai stăteam două săptămâni, mă întorceam dublă”
Ana Baniciu și-a petrecut vacanța în Italia. ”Dacă mai stăteam două săptămâni, mă întorceam dublă”

Cântăreața Ana Baniciu și-a petrecut o scurtă vacanță în Italia. Artista a vorbit despre experiențele prin care a trecut.

Ana Baniciu, fiica celebrului artist Mircea Baniciu, și-a încărcat bateriile în Italia, unde a fost într-o vacanță alături de un grup de prieteni.

Ana Baniciu a povestit, pentru libertatea.ro, că a scăpat la limită de carantina din Italia. La sfârșitul lunii iulie, Italia a impus carantina obligatorie pentru toți cetățenii care veneau din România, fie că erau în vacanță, fie că erau rezidenți sau veneau la muncă.

”Am plecat într-o vacanță în Toscana, unde a fost superb. Am avut supernoroc, pentru că nu am prins perioada când Italia a început să ceară carantina obligatorie la venirea din România. Eu m-am întors fix când nu ne-au mai lăsat să plecăm înspre ei. A fost perfect pentru că eu mă întorceam, nu mai aveam nicio problemă”, a declarat Ana Baniciu.

Ana Baniciu a mâncat înconntinuu în vacanța în Italia

Ana Baniciu a mărturisit că a mâncat încontinuu în vacanța petrecută în Toscana. Cântăreața a afirmat, mai în glumă, mai în serios, că ar fi luat mult în greutate dacă ar fi stat mai mult în Italia.

”Italia este la capitolul mâncare ceva senzațional. Cine nu vrea să mănânce paste, pizza, dolci și toate fructele de mare? Dacă mai stăteam două săptămâni, cred că era o problemă, că mă întorceam dublă. Dar nu mă duc numai pentru mâncare. Îmi place să cunosc locuri, să cunosc oameni, îmi place să umblu”, a mai povestit Ana Baniciu.

Ana Baniciu e pretențioasă la bărbați

Ana Baniciu a explicat și cum ar vrea să fie bărbatul de lângă ea. Printre altele, vedeta își dorește ca partenerul ei să muncească mai mult ca ea pentru ca astfel să o motiveze și pe ea.

„Întotdeauna am avut pretenții de la bărbatul de lângă mine și nu mă refer la partea economică, tocmai că vreau să fiu total independentă financiar, nu sunt vreo materialistă. Evident că nu-mi doresc să cunosc un bărbat mai slab decât mine sau care să nu vrea să muncească, ba chiar mi-aș dori să găsesc unul care să muncească mai mult ca mine, ca să motiveze și pe mine”, a spus ea într-un interviu.

citește și...