Ana Baniciu, noi detalii despre nuntă. ”Să nu punem lumea pe drumuri aiurea”

14.09.2022, 15:41
Ana Baniciu, noi detalii despre nuntă. ”Să nu punem lumea pe drumuri aiurea”
Ana Baniciu, noi detalii despre nuntă

Cântăreața Ana Baniciu, în vârstă de 29 de ani, a vorbit  despre nunta pe care urmează să o facă cu iubitul ei, Edy Kovacs. Artista explicat unde va avea loc cel mai important eveniment din viața sa. ”Să fie comod tuturor să ajungă, să nu punem lumea pe drumuri aiurea”, a explicat fiica celebrului artist Mircea Baniciu.

Ana Baniciu trăiește o poveste de dragoste cu Edy Kovacs, în vârstă de 41 de ani. Fiica binecunoscutului artist Mircea Baniciu s-a logodit cu iubitul ei. Vedeta a mărturisit că a fost infectată cu COVID-19 de partenerul ei și de atunci a început povestea de dragoste dintre ei.

Artista a oferit amănunte, la postul de televiziune Antena Stars, despre nunta sa cu Edy Kovacs. Evenimentul urmează să aibă loc anul viitor. Ana Banciu a renunțat la ideea de a face nunta pe plajă, dezvăluind că aceasta va fi, cel mai probabil, în București.

Ana Baniciu, noi detalii despre nuntă. ”Va fi pe distracție, nu va fi nimic fastuos, va fi mâncare și băutură bună”

„Mai e un an până la nuntă, dacă reușim să o facem la anul. Deocamdată, ce să zic, umblăm așa să vedem localuri, spații, tot felul. Părinții nu au intervenit, astea sunt deciziile noastre, căci va fi seara noastră de neuitat și vrem să facem așa cum ne place nouă. Va fi pe distracție, nu va fi nimic fastuos, va fi mâncare și băutură bună, oameni faini și muzică frumoasă, evident”, a explicat Ana Baniciu, notează spynews.ro.

„Nu mai facem pe plajă, am renunțat la ideea asta, este o idee proastă. Vom face undeva, nici nu știu, probabil că în București. Avem foarte mulți invitați și atunci trebuie să o facem în București, în așa fel încât să fie comod tuturor să ajungă, să nu punem lumea pe drumuri aiurea”, a adăugat artista.

citește și...