FOTO / VIDEO Ana Baniciu, superbă încă de mică. Acum a devenit una dintre cele mai senzuale apariții din showbiz!

05.06.2021, 10:17
FOTO / VIDEO Ana Baniciu, superbă încă de mică. Acum a devenit una dintre cele mai senzuale apariții din showbiz!
FOTO / VIDEO Ana Baniciu, superbă încă de mică. Acum a devenit una dintre cele mai senzuale apariții din showbiz!

Ana Baniciu le-a arătat fanilor din online imagini cu ea așa cum arăta în copilărie.

Ana Baniciu  le-a făcut o surpriză prietenilor virtuali și a publicat un filmuleț cu ea așa cum arăta în copilărie. Artista era la acea vreme extrem de simpatică. ”La 3 ani, in studioul tatalui meu din casa … printre chitari, pian si microfoane imi faceam loc si nu mai scapa de mine? Il puneam mereu sa ma inregistreze ca sa ma aud si incepea spectacolul de varietati? muzica, poezie, povesti de la gradinita etc! Ce frumoasa e copilaria si ce bine ma simt ca esenta mea este de copil!”, a scris Ana Baniciu pe contul său de pe o rețea de socfializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Baniciu (@ana_baniciu)

În prezent, Ana Baniciu este una dintre cele mai senzuale artiste din showbiz-ul autohton. Aceasta își încântă admiratorii cu fotografii în care apare în ipostaze super sexy.

E fiica celebrului artist Mircea Baniciu

Ana Baniciu a afirmat că a trebuit să fie mereu atentă la ceea ce face pentru a nu-și pune tatăl, Mircea Baniciu, într-o lumină defavorabilă.

”M-a deranjat și cred că mă mai deranjează faptul că în perioada în care am avut tot felul de apariții în presă eram fata lui Mircea Baniciu și când ești fata lui Mircea Baniciu, este evident că ai un bagaj destul de important în spate.  E vorba de o carieră de 50 de ani a tatălui meu, pe care nu vreau să o batjocoresc în niciun fel. Atunci miza e mai mare. Dar evident că nimeni nu se gândește la asta. Eu aș fi preferat să se spună lucruri despre Ana și atât decât despre fiica lui Mircea Baniciu. Când apare și numele tatălui meu, nu mă joc, pentru că e muncă de foarte mulți ani”, a declarat Ana Baniciu pentru libertatea.ro.

Ana Baniciu a afirmat că numele pe care îl poartă reprezintă o mare responsabilitate pentru ea, astfel că este foarte atentă la toate deciziile și lucrurile pe care le face.

”Purtând numele de Baniciu, am o responsabilitate foarte mare. Spre exemplu, eu nu aș putea să pozez niciodată în Playboy. Nu că mi-aș dori, dar zic așa ca idee. Dar dacă mi-aș dori să pozez într-o revistă de genul, deșucheată, nu aș putea pentru că ar fi un mare haos și ar fi numele tatălui meu în joc. Exagerez acum, dar asta se întâmplă în general. Nu pot să fac lucruri wow, trebuie să am mereu responsabilitatea asta pe umeri și să fiu conștientă că totuși îl pot face de râs”, a mai spus artista.

citește și...